14 Σεπ 2018

Ευχαριστήριο από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών

Εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών
κ. Δημήτρης Γιαννούλης, ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ήρθαν να διασκεδάσουν μαζί μας στο μεγάλο Κρητικό Παραδοσιακό γλέντι για τη ΄΄ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ΄΄, που έγινε στον προαύλιο και φιλόξενο χώρο του Συλλόγου μας το Σάββατο  8 Σεπ. 2018.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάνω και πέρα από κάθε προσδοκία. Το κρητικό μουσικό σχήμα με τους Χαράλαμπο Γαργανουράκη (Λύρα –τραγούδι)- Καραβυράκη Νίκο (λαούτο), Σταυρακάκη Μανώλη – Μερτζάνη (Λύρα-τραγούδι), μας χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο ΓΓ κ. Φουκαράκης Νίκος έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις και παρουσίασε τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου μας που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τους χορούς τους.  
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους , αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και  στις μελλοντικές επιδιώξεις  του Συλλόγου, ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους.
Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Σύλλογο στον μεγάλο καλλιτέχνη και κρητικό λυράρη Χαράλαμπο Γαργανουράκη. Η απονομή έγινε από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Κασσαβό Ιωάννη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου. Την επιμέλεια και την παρουσίαση της απονομής είχε το μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου κ.  Άρης Τζαγάκης. Στην συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι κράτησαν γεμάτη την πίστα μέχρι το ξημέρωμα.
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης που πάντα είναι δίπλα μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας.
Μια μεγάλη συγνώμη σε όλους για την αναμονή στη παραλαβή των εδεσμάτων, αλλά οι απογευματινές βροχοπτώσεις δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθούν στην ώρα τους οι απαιτούμενες προετοιμασίες για τη δική σας έγκαιρη εξυπηρέτηση.
 Περισσότερα για την εκδήλωση στο Facebookτου Συλλόγου μας : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ - Η ΚΡΗΤΗ.
Και του χρόνου με υγεία.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτρης Γιαννούλης                    Νικόλαος Φουκαράκης