7 Σεπ 2018

Η προδοσία της Μακεδονίας δεν θα περάσει!

Η Κυβέρνηση, ως γνωστόν, υπέγραψε διμερή-διεθνή συμφωνία με την οποία παραχωρεί το ιερό όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, παραχωρώντας παράλληλα την δυνατότητα ύπαρξης ξεχωριστής μακεδονικής εθνότητας και μακεδονικής γλώσσας.
Όλοι ξέρουμε (και όλοι οι ξένοι που γνωρίζουν, ξέρουν), ότι ούτε μακεδονική εθνότητα υπήρξε ποτέ, αλλά οι Μακεδόνες ήσαν Έλληνες (εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία, έγραψε ο αρχαίος γεωγράφος Στράβων), αλλά ούτε και μακεδονική γλώσσα, αφού οι Μακεδόνες εκείνη την εποχή έγραφαν και μιλούσαν ελληνικά.
Το όνομα επομένως είναι αυτό που έχει σημασία, αφού χωρίς το όνομα δεν μπορούν οι Σκοπιανοί να ισχυριστούν τίποτε για εθνότητα και γλώσσα, ούτε βέβαια να έχουν τις ανιστόρητες επεκτατικές βλέψεις στην Μακεδονία μας.
Η όλη προσπάθεια ξένων κέντρων, στα οποία υπακούουν οι προδότες πολιτικοί μας, είναι ο διαμελισμός της Ελλάδας, αρχίζοντας από το πιο σοβαρό τμήμα το βορειοκεντρικό, δηλαδή τη Μακεδονία, που αφού αυτονομηθεί με διάφορες μεθόδους, αυτομάτως θα αποκόψει τη Θράκη από τον υπόλοιπο κορμό της χώρας, αφήνοντάς την έρμαιο της Τουρκίας.
Άλλο σημαντικό στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι ότι η υπογραφή της Ελλάδος έχει υπεραξία, γιατί μόνο έτσι τα Σκόπια παίρνουν τα ‘’συμβόλαια’’ της Μακεδονίας, και μαζί με αυτά, την ιστορία και τον πολιτισμό της, καθώς και τη μεγαλύτερη παγκόσμια προσωπικότητα, τον Μέγα Αλέξανδρο.
Σύντομα θα μας ζητήσουν να σταματήσουμε να ονομάζουμε την επαρχία μας Μακεδονία, και θα την ζητάνε δική τους, ως δήθεν κατεχόμενη από την Ελλάδα αφού θα τους έχουμε παραχωρήσει επισήμως το όνομα. Ήδη στο Σύνταγμά τους, το οποίο και να το αλλάξουν τώρα, το ξανα-αλλάζουν όποτε επιθυμούν, αφού θα έχουν το όνομα, αναφέρονται στην ανάγκη απελευθέρωσης της κατεχόμενης ''Μακεδονίας του Αιγαίου'', όπως της αποκαλούν.
Επισημαίνεται για μια ακόμη φορά ότι αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι το όνομα. Ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων δεν πρέπει να παραχωρηθεί με κανένα τρόπο.
Επομένως η υπογραφή της συγκεκριμένης συμφωνίας, μόνο προδοτική μπορεί να χαρακτηρισθεί και εντάσσεται στην κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, καθόσον η κυβέρνηση της χώρας, η οποία εξελέγει με ποσοστό λιγότερο του 22% του συνόλου των Ελλήνων ψηφοφόρων,  υπέγραψε διμερή διεθνή συμφωνία για μείζον εθνικό θέμα, χωρίς την έγκριση ούτε της Βουλής, πολύ δε περισσότερο του Ελληνικού λαού.
Γι αυτό το λόγο, ο αγώνας των Ελλήνων που γίνεται με τα ογκώδη συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι ιδιαιτέρας σημασίας και είναι αυτός που θα ακυρώσει την προδοσία της Μακεδονίας μας!
Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα!!!
Δεν θα τους περάσει! Ο Ελληνικός λαός θα πλημμυρίσει τις πλατείες και όταν απαιτηθεί και το Σύνταγμα και θα σαρώσει τα σκουπίδια της πολιτικής που προδίδουν την ιερή χώρα μας!
*Ο Νίκος Ταμουρίδης είναι Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ και Αντιπρόεδρος Ελεύθερης Πατρίδας