27 Δεκ 2018

Μεγάλωσε μία αρκούδα για 4 χρόνια, όμως εκείνη τον έφαγε ζωντανό (pics). Μην το παραλληλίζετε με τα λαθρομεταναστόπουλα που μετά από κάποια χρόνια περίθαλψης ζώνονται εκρηκτικά και δολοφονούν κόσμο.

O 41χρονος είχε δεχθεί παραινέσεις για να την δώσει, αλλά δεν άκουγε, με αποτέλεσμα να το πληρώσει με την ζωή του.
Φρικτό θάνατο βρήκε ένας Ρώσος κυνηγός από μία αρκούδα την οποία μεγάλωνε στο χωράφι του, η οποία τον κατασπάραξε...

Ο Sergey Grigoriyev λοιπόν, πριν από 4 χρόνια, είχε σώσει μία μικρή αρκούδα στο δάσος και την είχε πάρει μαζί του, μεγαλώνοντάς την σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι που είχε.

Πριν από λίγες μέρες όμως, οι συγγενείς του προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά δεν έπαιρναν καμία απάντηση. Έτσι αποφάσισαν να τον επισκεφτούν...

Όταν έφτασαν εκεί, βρήκαν την αρκούδα να περιτριγυρίζει ελεύθερη και με επιθετική διάθεση. Μάλιστα κινήθηκε εναντίον τους, αλλά ένας σκύλος που είχαν μαζί, επιχείρησε να της επιτεθεί, με αποτέλεσμα να βρουν χρόνο, να μπουν στο αυτοκίνητο και να φύγουν.
Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες έφτασαν στο σημείο και σκότωσαν την αρκούδα, καθώς αν έφευγε από τον χώρο θα ήταν επικίνδυνη για τους άλλους κατοίκους της περιοχής.

Στην έρευνα που έγινε μετά, βρέθηκε τα απομεινάρια του Sergey Grigoriyev, τον οποίο είχε φάει ζωντανό, αλλά και του σκύλου του.
Όπως έγινε γνωστό, ο 41χρονος είχε δεχθεί παραινέσεις να δώσει τις αρκούδες του (είχε και μία δεύτερη), αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Την δεύτερη που είχε, κατάφερε να την αποχωριστεί, όμως η μοναδική προσφορά που είχε για την μεγάλη ήταν από έναν «σταθμό δολωμάτων», όπου τα κυνηγόσκυλα εκπαιδεύονται με ζωντανά θηράματα.

Έτσι, αποφάσισε να την κρατήσει, κάτι που το πλήρωσε με την... ζωή του.