7 Δεκ 2018

Στην Γερμανία «τιμωρούν» μαθητές που αρνούνται να επισκεφτούν τζαμιά – Τι είχε συμβεί πρόσφατα στην Ελλάδα – Τεράστιοι οι φόβοι των γονέων

Η Νέα Τάξη προσπαθεί να επιβάλλει στην Γερμανία το Ισλάμ ως βασική θρησκεία, για την οποία οφείλουν να μάθουν οι μαθητές.
Δημοσιεύματα των πιο γνωστών περιοδικών της Γερμανία, όπως είναι το « Der Spiegel» ή το Focus μας προβληματίζουν, καθώς και στην Ελλάδα, λόγω της ένταξης μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών στην κοινωνία δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις.
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Το «Der Spiegel» ασχολήθηκε φέτος το καλοκαίρι με την, προ δύο ετών, περίπτωση ενός 13χρονου μαθητή Γυμνασίου στο Schleswig-Holstein, ο οποίος πριν δύο χρόνια αρνήθηκε να συμμετάσχει σε προγραμματισμένη σχολική επίσκεψη σε μουσεία.
Οι γονείς του εξέλαβαν την συγκεκριμένη κίνηση ως «πλύση εγκεφάλου» για το παιδί τους.
Επρόκειτο δε για μάθημα θρησκευτικών (από χριστιανικό πολυπολιτισμικό φυσικά, όπως το μετατρέπουν και στην Ελλάδα). Οι γονείς επειδή δηλώνουν άθρησκοι δεν ήθελαν το παιδί τους να πάει. Όμως το Σχολείο χαρακτήρισε την απουσία του μαθητή ως «κοπάνα» και «παραβίαση της υποχρεωτικής παρουσίας στο σχολείο».

Τελικά, το καλοκαίρι, το τοπικό δικαστήριο στο Meldorf απεφάνθη πως οι γονείς πρέπει να πληρώσουν 50 ευρώ πρόστιμο, επειδή «απαγόρευσαν στον γιο τους να επισκεφτεί το τζαμί κατά την διάρκεια σχολικού μαθήματος».
Δεν χρειάζεται να εισέλθουμε στις λεπτομέρειες της υπόθεσης.
Το θέμα είναι πως στην Γερμανία, «η επίσκεψη στο τζαμί αποτελεί μέρος της υποχρεωτικής εκπαίδευσης»!
Και αυτό δεν αποκλείεται να το ζήσουμε και στην χώρα μας.
Δείτε εικόνες με «γερμανόπουλα» να μαθαίνουν να προσεύχονται στον Αλλάχ, ως μέρος «υποχρεωτικής εκπαίδευσης»:
Στην Ελλάδα θα τα ζήσουμε αυτά;
Θυμηθείτε το βίντεο με το θέμα σχολικής εκδρομής στην Λέσβο σε «ισλαμικό νεκροταφείο». Στην πολυπολιτισμική Ελλάδα που δημιουργείται, θα απαγορεύεται στους γονείς να αρνούνται την συμμετοχή των παιδιών τους σε τέτοιου είδους… «εκπαιδευτικές εκδρομές»;