11 Φεβ 2019

Μέτρα που δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα - B.Ορμπάν: Φοροαπαλλαγή για τις πολύτεκνες οικογένειες

Μέτρα που δεν πρόκειται να δούμε ποτέ στην Ελλάδα, καθώς έχει εγκαταλειφθεί πλήρως ο Έλληνας πολύτεκνος όπως και συνολικά η ελληνική οικογένεια εξήγγειλε στην Ουγγαρία ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.
Χωρίς η Ουγγαρία, ακόμη, να αντιμετωπίζει την δημογραφική εξαφάνιση της Ελλάδας με μέσο όρο γεννήσεων 1,38 ανά μητέρα, εξήγγειλε τα αυτονόητα μέτρα που είναι αναγκαία για την επιβίωση κάθε λαού.  
Στην Ελλάδα αντίθετα αφού εξοντώνουν τη μέση ελληνική οικογένεια, διάφοροι ζητούν να έχουν δικαίωμα ψήφου οι μετανάστες.
Είναι τόσο χαοτική η διαφορά, ανάμεσα στη σημερινή Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.
Κατά την διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του με θέμα την «κατάσταση του έθνους» ο Ορμπάν, που είναι γνωστός για την πολιτική του κατά της παράνομης μετανάστευσης, δήλωσε πως τα νέα μέτρα της κυβέρνησής του αποσκοπούν να ενθαρρύνουν τις γυναίκες να γεννούν περισσότερα παιδιά και έτσι να σταματήσει η υπογεννητικότητα στη χώρα.
Μεταξύ των νέων μέτρων που ανακοίνωσε ο Ορμπάν περιλαμβάνεται η απαλλαγή του φόρου εισοδήματος για όλη την διάρκεια της ζωής των γυναικών που φέρνουν στον κόσμο τέσσερα ή περισσότερα παιδιά.
Επίσης, θα χορηγείται οικονομική ενίσχυση ύψους 2.5 εκατ. φιορίνια (7.786 ευρώ) για την αγορά οχήματος επτά θέσεων σε οικογένειες με τρία ή παραπάνω παιδιά.
Αλλά και οι γυναίκες που είναι κάτω των 40 ετών και παντρεύονται για πρώτη φορά θα λαμβάνουν χρηματικό επίδομα ύψους 10 εκατ. φιορίνια (31.140 ευρώ).
Ο ευρωσκεπτικιστής Ορμπάν, που έχει κερδίσει τρεις φορές τις εκλογές, είναι και ο ίδιος πολύτεκνος, καθώς έχει πέντε παιδιά και στη σημερινή ομιλία του τόνισε πως με τα νέα μέτρα η κυβέρνησή του επιθυμεί να εξασφαλίσει την επιβίωση του ουγγρικού έθνους.
«Αυτή είναι η απάντηση των Ούγγρων στην υπογεννητικότητα και όχι η μετανάστευση», δήλωσε ο Ορμπάν, ο οποίος αναφέρθηκε και στα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησής του, όπως είναι η μείωση της ανεργίας ενώ υποσχέθηκε να καταπολεμήσει την φτώχεια.
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός μίλησε και για τις ευρωεκλογές του Μαΐου και επανέλαβε την κατηγορία πως η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιθυμεί να γεμίσει την ευρωπαϊκή ήπειρο με μετανάστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι μουσουλμάνοι.
Μετά την ομιλία του Ορμπάν μερικές  εκατοντάδες διαδηλωτών, που υποστηρίζονται από τον φανατικό εχθρό του Ορμπαν τον Ουγγροεβραίο κερδοσκόπο Τ.΄Σόρος πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας που ξεκίνησε από το κάστρο της Βούδας.
Με απόφαση της κυβέρνησης Ορμπάν η Ουγγαρία έχει κατασκευάσει δύο φράχτες στα σύνορα με την Σερβία και την Κροατία για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα.