15 Μαρ 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ- ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΟ 2014

Το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος του Παναγιώτη Γρηγοριάδη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2014, στις οποίες το σαφές προβάδισμά του, του εξασφάλιζε μία θέση στο δεύτερο γύρο των εκλογών, αποτέλεσε την αιτία να χάσει τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
Συγκεκριμένα, μερίδα υποψηφίων ποντιακής καταγωγής από τις δημοτικές παρατάξεις τόσο του Σωτήρη Ντούρου όσο και του Γιάννη Κασσαβού, φοβούμενοι ότι ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης θα είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών και συσπειρώνοντας το ποντιακό στοιχείο θα ήταν σίγουρα δήμαρχος, επιστράτευσαν επικοινωνιολόγους οι οποίοι κατασκεύασαν  τη βρώμικη προπαγάνδα που δήθεν ήθελε τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη να «πουλάει» τις ψήφους του,  στον Σωτήρη Ντούρο.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο επικοινωνιολόγος  που κατασκεύασε την εν λόγω ψευδή είδηση και την διοχέτευσε στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ποντιακής καταγωγής τόσο του κ. Ντούρου όσο και του κ. Κασσαβού, και με συναίσθηση της αδικίας που διαπράχθηκε εις βάρος του κ. Γρηγοριάδη, εμφανίστηκε σε συγκέντρωση ψηφοφόρων ποντιακής καταγωγής και κατέθεσε όλη την αλήθεια για το πώς κατάφεραν να εκτοπίσουν τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη από το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της προηγούμενης τετραετίας.
Ο κύριος Γρηγοριάδης δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Πάντα πίστευα ότι κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που η εντιμότητα και οι αρχές του καθενός τις οποίες υπηρετεί πιστά  δικαιώνονται. Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν και διέσυραν το όνομά μου, ενώ γνώριζαν ότι τα όσα διοχέτευαν στην ευαίσθητη ποντιακή κοινωνία είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένα ψεύδη, θα πρέπει τώρα, να λογοδοτήσουν απέναντι στους πολίτες των Αχαρνών που παραπλάνησαν και εξαπάτησαν με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν τις εκλογές».
Από το Γραφείο Τύπου
Δημοτική Παράταξη
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών