8 Ιουν 2019

Υποψήφιος με τον Βελόπουλο ο γαμπρός του Ανδρέα Θεόδωρος Κατσανέβας!

Άν είναι δυνατόν!!! Και τον είχα πραγματικά σε εκτίμηση. Έχασα πάσα ιδέα.

ΚΙ ΑΛΛΟΣ... Υποψήφιος με τον Βελόπουλο, τον ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ και την κοπανάει από την Ελληνική Λύση!



ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ... Έχουμε χάσει το μέτρημα...
Ο Ένας μετά τον άλλον οι υποψήφιοι και τα στελέχη του Βελόπουλου τον εγκαταλείπουν με βαριές μάλιστα κατηγορίες, οι οποίες ΟΛΕΣ έχουν κοινή συνισταμένη και αφορούν ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΠ... Αυτή την φορά ήταν ο Σάββας Γεωργιάδης από τις Σέρρες που τα λέει χύμα και προειδοποιεί με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... Διαβάστε:
Οι δικές μου αξίες και το πολιτικό μου ήθος δυστυχώς δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να παρέχω στήριξη στο κόμμα ελληνική λύση του Κυριάκου Βελόπουλου το όποιο κόμμα είναι προσωποπαγές και διοικείται αποκλειστικά από τον κύριο βελόπουλο και το κονκλάδιο του με αδιαφανείς διαδικασίες . Οποιοσδήποτε εκφράσει διαφορετικές απόψεις από αυτές τις οποίες ασπάζονται αυτοί και είναι μη αρεστες στο κόμμα άμεσα διαγράφεται η μπαίνει στη μαύρη λίστα, απόδειξη όλων αυτών που λέω είναι οι ταυτόχρονες παρατήσεις από το κόμμα πολλών υποψηφίων βουλευτών για τις εθνικές εκλογές.

Στην παραπάνω απόφαση μου οδηγήθηκα έπειτα από ώριμη σκέψη αντιλαμβανόμενος τις ευθύνες τις οποίες επωμίζομαι μετά το τέλος των ευρωεκλογών κατά τις οποίες έλαβα 12.000 περίπου σταυρούς

Επιθυμώντας λοιπόν να μην προδώσω την εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων των οποίων με στήριξαν με το σταυρό τους αποφάσισα να προβώ σε αυτές τις καταγγελίες.

Σχετικά αναφερόμενος στη διενέργεια των ευρωεκλογών οπου ο κομματικός μηχανισμός αφού δημιούργησε πρώτα μία επίπλαστη συνεπωνυμια με τον συνυποψήφιό μου φράγκο Εμμανουήλ του Ιωάννη εντός παρενθέσεως Φραγκούλης η οποία τεχνηέντως παρέθετε μετά από εξαφάνιση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού στίγματος για το πιο πάνω υποψηφίο στο στρατηγό φράγκο Φραγκούλη συνωνυμία δημιουργηθείσα η οποία καταγγέλθηκε και από τον κύριο φράγκο Φραγκούλη το στρατηγό εν αποστρατεία κατ' επανάληψη.
Η ενέργεια αυτη καθιστά εξαπάτηση και παραπλάνηση του εκλογικού σώματος χρησιμοποιώντας το όνομα του στρατηγού .

Ο κομματικός λοιπόν μηχανισμός αφού έστησε την τεχνιτη συνωνυμία στη συνέχεια ενεργοποιήθηκε προτρέποντας τους ψηφοφόρους του κομματος να ψηφίσουν το στρατηγό φράγκο και τους κατά τόπους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος να σταυρώσουν βελόπουλο και φράγκο λέγοντας τους αυτή είναι η κομματική γραμμή προτροπές οι οποίες δεν έμειναν μόνο στα λόγια αλλά ενίοτε έγιναν απειλές η υποσχέσεις για συμμετοχή των υποψηφίων στις εθνικές εκλογές όταν αυτές γίνουν
Εφόσον οι κατα τοπους υποψήφιοι βουλευτές δεν πειθάρχουσαν απειλούνταν με διαγραφή η με πειθαρχικό οι πιο πάνω ενέργειες τους είχαν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Κατόπιν τούτου είμαι υποχρεωμένος να προχωρήσω στην αποχώρησή μου από το πιο πάνω κόμμα και να άρω τη στήριξη μου απο την ελληνική λύση του ΚΥΡΙΑΚΟΎ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ από δω και πέρα Λοιπόν το λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ραντεβού Λοιπόν στο Ναό της Θέμιδος
Με εκτίμηση Σάββας Γεωργιάδης πολιτευτής