19 Σεπ 2019

Μαθήματα από την Χρύσα Δουρίδα

Αγαπητοί φίλοι,
Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στις πρόσφατες ανακοινώσεις μας για τα μαθήματα και τις δράσεις που οργανώνουμε.

Ξεκίνησε το Σάββατο το Junior English και σας περιμένουμε κάθε Σάββατο στις 11 π.μ. για παιχνίδι και διάδραση στ’ Αγγλικά για παιδάκια 3 έως 6 ετών.

Ξεκινάμε αυτό το Σάββατο 21/9 στις 12.30 και το Interactive English ( Literature,Story telling, games, activities, projects and much more). Αφορά παιδιά 7 έως 12 ετών είτε μαθαίνουν Αγγλικά είτε όχι. Ο στόχος είναι να εμπεδώσουν όσα μαθαίνουν μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες ή απλά να εκτεθούν στη γλώσσα με ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο και να ενθαρρυνθούν να τη χρησιμοποιήσουν με φυσικό τρόπο.

Επίσης ξεκινά το English for Adults B2 την Κυριακή 22/9 στις 6 μ.μ. Ελάτε σ’ ένα πρώτο αναγνωριστικό μάθημα για ν’ αποφασίσουμε για ποιό πιστοποιητικό θα προετοιμαστούμε.

Και την επόμενη βδομάδα, μάλλον Τρίτη ή Πέμπτη βραδάκι ξεκινά το τμήμα Ενηλίκων Αρχαρίων. Θα λάβετε ξανά ενημέρωση γι’ αυτό. 

Έχει υπάρξει ενδιαφέρον και για Business English, και ελπίζω να δημιουργηθεί τμήμα για το Life Teachings γιατί είναι κάτι που ονειρεύομαι καιρό να κάνω…

Τέλος, ανακοινώνουμε την έναρξη μαθημάτων Ραπτικής. Λέμε για Δευτέρες 10 με 12 π.μ. Ο λόγος που συμπεριλαμβάνουμε αυτή τη δράση, είναι φυσικά γιατί προσφέρθηκε να αναλάβει μια μοδίστρα που δε χρειάζεται συστάσεις ( Ναι, είναι η Τούλα Δουρίδα), μια μοδίστρα που λατρεύει την τόσο δημιουργική αυτή τέχνη, και θέλει να συμβάλλει στη διατήρησή της. Αν λοιπόν αγαπάτε να δημιουργείτε, κι έχετε υπομονή και μεράκι, δηλώστε συμμετοχή! Το εργαστήρι απευθύνεται και σε νέα κορίτσια που επιθυμούν να αποκτήσουν ουσιαστικές δεξιότητες στο χώρο για επαγγελματική χρήση.

Προοδευτικά θα λαμβάνετε ενημερώσεις για την έναρξη όλων των μαθημάτων και δράσεων, και φυσικά είμαστε ανοιχτοί στις δικές σας προτάσεις.

Για πληροφορίες : Τηλέφωνο : 6942430733
                                 Messenger : Χρύσα Δουρίδα

Φιλικά,
Χρύσα Δουρίδα