2 Σεπ 2019

Γυρίσατε; Ξεκινάμε και σας περιμένουμε

Να
μοιραστούμε μαζί σας κάποια από τις δραστηριότητές μας για τη νέα σχολική χρονιά που   ξεκινάει. Είμαστε σίγουροι πως σε κάποιο από τα τμήματά μας θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και συμμετέχοντες θα γνωριστούμε καλύτερα και θα συμπορευθούμε τη χρονιά που ξεκινάει για εμάς την 1η Οκτωβρίου 2019
Μια μικρή περιήγηση σας:
Στο τμήμα της Αγιογραφίας με την βοήθεια της εκπαιδεύτριας- μέλους μας κ. Αναστασίας ΣΙΟΥΤΑ θα μυηθείτε στον όμορφο κόσμο των εικόνων και της τεχνικής τους.
  Στο τμήμα της Ραπτικής  με τη βοήθεια των μελών μας εκπαιδευτριών Δέσποινας και Μαγδαληνής ΠΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ θα διδαχθείτε, οι καινούργιες, την τέχνη του ραψίματος εύκολα και χωρίς γεωμετρία και οι παλιότερες, θα ολοκληρώσετε τα μοντέλα σας που εκκρεμούν από την προηγούμενη χρονιά ( το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!!!!!).
Ελάτε να χορέψουμε ενώνοντας τα χέρια  να μεγαλώσουμε τον κύκλο και όλοι μαζί να ακολουθήσουμε τα βήματα του μοναδικού δασκάλου μας Κώστα ΠΑΣΣΑΔΕΛΗ. Μαζί του  θα περπατήσουμε σε όλες τις περιοχές της πατρίδας μας, θα τραγουδήσουμε και θα γνωρίσουμε από κοντά τα ήθη και τα έθιμά μας. Περιμένουμε και τους μικρούς μας φίλους. Και μην ξεχνάτε ο χορός είναι μια ικανότητα που όταν τον γνωρίσουμε δεν θα μας εγκαταλείψει μέχρι τα βαθιά μας γεράματα.  
Στη χορωδία μας θα τραγουδήσουμε σκοπούς της Πατρίδας μας και όχι μόνον. Σας περιμένουμε όλους, ανεξάρτητα αν σας θεωρούν καλλίφωνους ή όχι , αν έχετε και κάποιο ξεχασμένο μουσικό όργανο πάρτε το μαζί σας, ο δάσκαλός μας Ηλίας ΠΙΛΑΛΗΣ έχει πολύ μεράκι και πολύ πρωτότυπες ιδέες. 
Και τέλος στη Ζούμπα θα γυμναστούμε όλοι με τη μοναδική Γεωργία ΜΗΝΑ (μικροί και μεγάλοι) χορεύοντας σε μοντέρνους ρυθμούς. 
Ετοιμάζουμε κι άλλες πρωτότυπες δραστηριότητες και εκδρομές για μια περισσότερο πλούσια χρονιά γεμάτη ιστορία – λαογραφία – πολιτισμό!!! Θα ακολουθήσουν σχετικές ενημερώσεις.
Από την Τετάρτη  11-9-2019 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6.00 μ.μ - 8.00 μ.μ.  σας περιμένουμε στα γραφεία μας Καβάλας 41 (πίσω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας). 
«ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Λαογραφική Εταιρεία Θρακομακεδόνων
Για το Διοικητικό Συμβούλιο  – Αργυρώ Ζησίμου 6941641844