8 Οκτ 2019

Δραστηριότητες 2019-2020 και εκδρομή με ξενάγηση στο μουσείο της Θήβας από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΑΡΥΜΠΟΠΗΣ

O Σύλλογός μας σας εύχεται Καλό Φθινόπωρο και σας καλεί να λάβετε και φέτος μέρος στις διάφορες δραστηριότητες που οργανώνουμε .
Στο φετινό Πρόγραμμα προβλέπονται οι παρακάτω δραστηριότητες
1.Γυμναστική ενηλίκων ΓΥΝΑΙΚΩΝ  που περιλαμβάνει διατάσεις , μυϊκή ενδυνάμωση και σύσφιξη που σκοπεύει στην βελτίωση της αερόβιας ικανότητας και της γενικής φυσικής κατάστασης :Πρωί: Τρίτη και Παρασκευή. Απόγευμα: Τρίτη και  Παρασκευή και Δευτέρα για όσες θέλουν τρείς φορές.Η γυμναστική γίνεται  σε ομάδες των 5 ατόμων μέσα στο σπιτάκι, ή έξω  στον ωραίο μας  κήπο (ξύλινη πίστα) όταν βεβαίως το επιτρέπει ο καιρός .

2.  Χειροτεχνία: Τετάρτη πρωϊ 11:00 -13:00 (Προετοιμασία για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι).

3. Κοπτική ραπτική Πέμπτη πρωϊ

4. Ζωγραφική ενηλίκων: Παρασκευή πρωί.

5. Μαθήματα Βιτρώ: «Κοπτοραπτική γυαλιού» για την κατασκευή διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων. Διάρκεια μαθήματος 2 ώρες μια φορά την εβδομάδα

6. Μαθαίνω Γερμανικά Παίζοντας .Γιά παιδιά 3-6 ετών από Γερμανίδα δασκάλα. : Απόγευμα : Τετάρτη ή Παρασκευή μετά τις 6:30 μμ
Πρωϊ : Σάββατο μετά τις 11.00 πμ (Διάρκεια μία ώρα)

7.Εργαστήρι Γερμανικών για μεγάλα παιδιά και ενήλικες από Γερμανίδα δασκάλα. Απόγευμα: Τετάρτη ή Παρασκευή μετά τις 6:30. Πρωϊ: Σάββατο μετά τις 11.00 πμ.(Διάρκεια 1 ½ ώρα)

9. Μουσικοκινητική  αγωγή Carl Orff για παιδιά 4-6 ετών:   Προσφέρει μύηση στον  κόσμο  της μουσικής. Μέσω της  βιωματικής επαφής εξασκείται η παρατηρητικότητα , η ετοιμότητα, η φαντασία ,  η πρωτοβουλία και η δημιουργικότητα. Το σύστημα ORFF  φέρνει τα παιδιά από  πολύ  νωρίς σε  επαφή με  μουσικά  όργανα τα  οποία ταιριάζουν στις  σωματικές τους  ανάγκες και   στην κινητικότητα  τους.  (Διάρκεια 1 ώρα)
10.Εργαστήρι Αγγλικών: (Αρχάριοι-Προχωρημένοι ): Δευτέρα και Τρίτη πρωί

11.Χαλί κόμβων. Μία πολύ ιδιαίτερη και δοκιμασμένη δραστηριότητα επανέρχεται στο προσκήνιο .Αυτή τη φορά με δικά σας  αργαλάκια και κομμάτια που θα μπορείτε να πάρετε σπίτι σας.

12.Εργαστήρι Decoupage και Μεικτών Τεχνικών (Μία φορά την εβδομάδα από δύο ώρες)

Μέσα στην χρονιά σκοπεύουμε να οργανώσουμε επισκέψεις σε θέατρα, και μουσεία και να κάνουμε περιπάτους και ημερήσιες εκδρομές.

ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 8169431 ΚΑΙ 6944 385235 (ΠΗΝ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ) ή 210 8169570 ΚΑΙ 6974890900 (ΒΑΝΑ ΔΕΝΤΑΚΗ –ΣΤΡΙΓΓΛΗ)

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΑΣ-ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΠΕΤΡΑΣ
ΑΛΙΑΡΤΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΜΟΥΣΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Ο Σύλλογος Γυναικών Βαρυμπόπης ανοίγει  τις δραστηριότητες της φετινής χρονιάς με μία ημερήσια εκδρομή στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας-Καταρράκτες Πέτρας –Αλίαρτο –Λίμνη Μουσών.
Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας που είναι υπερσύγχρονο και συγκαταλέγεται μεταξύ των 3 κορυφαίων μουσείων της χώρας θα γίνει κανονική ξενάγηση που διαρκεί περίπου 1 ½ ώρα.
Στην συνέχεια θα γίνει επίσκεψη στο ιστορικό χωριό Πέτρα με τους πανέμορφους καταρράκτες στους πρόποδες του Ελικώνα τα νερά των οποίων κατευθύνονται προς την Κωπαϊδα.Το τοπίο περιβάλλεται από πλατάνια με πλούσια παρόχθια βλάστηση και ελαιώνες απλωμένους στα γύρω υψώματα.
Για φαγητό θα κατευθυνθούμε στην Αλίαρτο και θα καθίσουμε σε κάποιο ζεστό οικογενειακό  ταβερνάκι για να απολαύσουμε ντόπιες γεύσεις και να ξεκουραστούμε.
Επιστρέφοντας θα σταματήσουμε για καφέ στην Λίμνη Μουσών ,στην Άσκρη , στους πρόποδες του Ελικώνα που σύμφωνα με την Μυθολογία ζούσαν οι εννέα μούσες. Ένας τόπος περιπατητικός , ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς με θέα την μικρή λιμνούλα.
Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες .
Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής            : Π.Αντωνοπούλου 6944385235
                                                                  Β.Δεντάκη –Στριγγλή 6974890900
                                                                Ασανούλα Κοκκινέλη 6970068750