4 Οκτ 2019

Εκπολοτιστικος Εξωραιστικος Σύλλογος Οικισμού Ξενοδοχουπαλληλων Δήμου Αχαρνών: Επιτέλους ο Δήμος άρχισε να λειτουργεί!

Οφείλουμε να εκφράσουμε ευχαριστίες στην Δημοτική Αρχή, διότι μέσα σε λίγες ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων της στράφηκε ουσιαστικά στα πρόβλημα του Οικισμού Ξενοδοχουπαλληλων. 
Όλο το προηγούμενο διάστημα, παρά τα δεκάδες τηλεφωνήματα τόσο των κατοίκων όσο και τις συστάσεις για τα αυτονόητα από την Περιφέρεια Αττικής, η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Αχαρνών δεν θέλησε να επιλύσει το σοβαρό πρόβλημα αποκομιδής απορριμάτων στον Οικισμό. Το πρόβλημα λάμβανε επικίνδυνες διαστάσεις, διότι εκτός από βουνά με κλαδιά και ξέρα χόρτα σε όλους τους δρόμους των Ξενοδοχοϋπαλλήλων είχαν συγκεντρωθεί, εξαιτίας της ολιγωρίας του Δήμου Αχαρνών, από μπάζα μέχρι και παλαιά έπιπλα! 
Μέσα σε 15 ημέρες η νέα δημοτική αρχή άκουσε, είδε και έλυσε συντονισμένα το πρόβλημα. Χρειάστηκε μόλις μία ημέρα για να καθαριστεί αποτελεσματικά ο Οικισμός. Όσο για την κωλυσιεργία της προηγούμενης διοίκησης στο Δήμο Αχαρνών να επέμβει διότι δεν είχε όπως έλεγε μηχανήματα, μάλλον πρόκειται για καθαρή απροθυμία, γιατί κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως οι επόμενοι καταφέρνουν αυτά που οι προηγούμενοι έλεγαν ότι δεν μπορούν. 
Ελπίζουμε ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών  και ο νέος Δήμαρχος να συνεχίσει να δίνει θετικά δείγματα, ώστε να επιλυθούν τα δεκάδες χρονίζοντα προβλήματα στην πόλη μας.