30 Δεκ 2019

Θ. Δρούγος: Φοβάμαι ότι έχουν περάσει στη χώρα μας άτομα με στρατιωτική – παραστρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία

Ο Θανάσης Δρούγος ο γνωστός στρατιωτικός αναλυτής μιλώντας χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου επισημαίνοντας ότι όχι μόνο η χώρα κινδυνεύει από εθνολογική αλλοίωση αλλά και από τις ανεξέλεγκτες ροές ατόμων που δείχνουν ότι ΄χουν παραστρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
Στην Τουρκία, αυτή την στιγμή, υπάρχουν 800.000 μετανάστες (εκτός από τους Σύρους πρόσφυγες ), προερχόμενοι από 92 χώρες.
Εάν πάει κανείς στην Κω, ή σε άλλα Ελληνικά νησιά, θα δει από αυτούς που έρχονται εδώ, να κυκλοφορούν ανά ομάδες, των 4-5 ατόμων 25χρονοι και ένας σε κάθε ομάδα, κατευθύνει τους άλλους.
Αυτή η εικόνα, είναι άκρως ανησυχητική και υποδηλώνει, ότι έχουν περάσει στην χώρα μας, άτομα με στρατιωτική – παραστρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία.
Με δεδομένο ότι, από τις περιοχές που έκανε την εισβολή, ο Ερντογάν στην Συρία, έχουν βγει από τις φυλακές Τζιχαντιστές, που τους κρατούσαν εκεί οι Κούρδοι, η κατάσταση φαντάζει πολύ επικίνδυνη.
Ανησυχητικό είναι επίσης το φαινόμενο, ότι έρχονται εδώ,πάρα πολλοί άνθρωποι, από την Αφρική, από την Νιγηρία, την Σομαλία, το Σουδάν, αλλά και από άλλες περιοχές, που έχουν εμπειρία, από τρομοκρατικές οργανώσεις.
Παράλληλα, με τις αθρόες αυτές ροές, η χώρα κινδυνεύει, από Εθνολογική αλλοίωση.
Με την μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα, έχουμε μετάσταση του καρκινώματος, σε όλη την χώρα.
Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Στεφανής, θα οδηγήσουν την χώρα σε Βατερλώ, είναι κάκιστα σχεδιασμένα, για τα κλειστά κέντρα και η αποσυμφόρηση των νησιών, θα δημιουργήσει προβλήματα, σε όλον τον κορμό της χώρας.