16 Απρ 2011

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΙΑΝΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Εξαιρετική η εμφάνιση των μικρών μας μουσικών !

Την τιμητική τους είχαν την Κυριακή 03/04/2011 και ώρα 19:00 οι" μικροί μουσικοί " του Ολυμπιακού Χωριού. Τα παιδιά μας, απέδωσαν με τον καλλίτερο τρόπο γνωστά μουσικά έργα, μεγάλων συνθετών και μουσουργών,παγκοσμίου φήμης,κλασσικών και μή.Έργα για πιάννο και βιολί.Οι αποδόσεις τους αποδεικνύουν με τον προσφορότερο τρόπο και εμπράκτως πως τα μαθήματα πιάννο αλλά και άλλων μουσικών οργάνων(κιθάρα)πιάνουν τόπο και ότι το επίπεδο διδασκαλίας είναι υψηλό. Η μικρή συναυλία έλαβε χώρα σε ένα από τα κτίρια του ΣΚΟΧ,σε έναν μικρό αλλά ζεστό χώρο.Την οργάνωση της συναυλίας την είχαν αναλάβει οι γονείς των παιδιών και υπήρξε άκρως επιτυχημένη!Ακολούθησε και μια μικρή γιορτή.

Τα ίδια τα παιδιά τιμήθηκαν. με τα δυνατά και συνεχή χειροκροτήματα,τα μπράβο και ανανεώθηκε ο ζήλος τους για περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα.Μπράβο και στην δασκάλα των παιδιών που δίνει όλο της το είναι για τα αγγελούδια μας.Μπράβο στους γονείς που τα παιδιά τους, μας αναπόλησαν και μας έδωσαν μια νότα γλυκιά στις δυσκολίες της ζωής.Πρέπει όλοι να τους στηρίξουμε.

Με αφορμή και τα ανωτέρω,γίνεται πιο επιτακτικό το αίτημα και η ανάγκη υλοποίησης ,όλων εκείνων των κατασκευών που δεν έγιναν ποτέ αλλά ήταν στον αρχικό σχεδιασμό του Ο.Χ.Το πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο είναι ένα από αυτά και θα πρέπει ΟΛΟΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ να κινητοποιηθούμε και να το απαιτήσουμε .Εκεί τα παιδιά μας μπορούν να μεγαλουργήσουν!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΩΔΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!

Καλαμπάκας Π.Παναγιώτης