6 Σεπ 2014

Ο πύρινος λόγος του Ολλανδού πολιτικού Geert Wildres για την μάστιγα του ισλάμ που βάλει την χώρα και oλόκληρη την Ευρώπη! (βίντεο)

“Πρόκειται για πόλεμο μεταξύ της βαρβαρότητας και του πολιτισμού”! 
  Σε λόγο που απήυθυνε στο ολλανδικό Κοινοβούλιο σχετικά με την Ισλαμοποίηση της χώρας, ο αιρετικός και εξτρεμιστής για κάποιους ή απλώς νοήμων και έχοντας σώας τας φρένας για άλλους, Geert Wildres, υπογράμμισε την ανάγκη για αναχαίτιση του μεταναστευτικού κύμματος από μουσουλμανικές χώρες. 
       Μεταφέρουμε τα κυριώτερα σημεία του λόγου του πολιτικού που έχει μπει στο στόχαστρο κάθε ισλαμικής οργάνωσης: 
     “Έχω κακολογηθεί για την ταινία μου, Fitna. Όχι απλά κακολογηθεί, αλλά διωχτεί κιόλας. Και, ενώ, εδώ πριν και όχι τόσα πολλά χρόνια όλοι αρνούνταν να αναμεταδώσουν την ταινία, σήμερα μπορούμε να την παρακολουθήσουμε μέχρι και πέντε φορές καθημερινώς στις τηλεοπτικές οθόνες. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι σύγκρουση πολιτισμών, αλλά σύγκρουση μεταξύ βαρβαρότητας και πολιτισμού. 
       Η Ολλανδία έχει μετατραπεί σε θύμα του ισλάμ, γιατί η πολιτική ελίτ αποφεύγει να αντιμετωπίσει το σοβαρό ζήτημα. Εδώ, μέσα σε αυτό το δωμάτιο, είναι όλοι τους παρόντες, εδώ μέσα και στο Υπουργικό Συμβούλιο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι που αδιαφορούν. Κάθε προειδοποίηση έχει αγνοηθεί, με αποτέλεσμα, ακόμα και μέσα στην ίδια μας την χώρα σήμερα, οι Χριστιανοί να γίνονται αποδέκτες απειλητικών φράσεων, όπως: «Θέλουμε να σας δολοφονήσουμε όλους σας!». Να απειλείται η ζωή των Εβραίων. Σημαίες με σβάστικες να χρησιμοποιούνται στις διαδηλώσεις, να εκτοξεύονται πέτρες από τα παράθυρα, βόμβες μολότοφ, άνθρωποι να χαιρετάνε χιτλερικά, μακάβριες μαύρες σημαίες του ΙΚΙΛ να κυματίζουν, και όλα αυτά στην κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ. 
       Όντως, αυτό το καλοκαίρι το ισλάμ ήρθε σε εμάς. 
     Και όλως αφελώς, ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός Asscher δήλωσε ότι υπάρχει «επείγουσα ανάγκη» από τους ίδιους τους μουσουλμάνους να «πατάξουν» αυτό το φαινόμενο. Την περασμένη Παρασκευή, σε γράμμα του το Υπουργικό Συμβούλιο της χώρας χαρακτήρισε τους τζιχαντιστές «σέχτα», μια μικρή ομάδα δηλαδή. Αυτό εύχονται εκείνοι που αρνούνται να αντικρύσουν το πρόβλημα κατάματα, αυτοί οι αρνητές της οδυνηρής αλήθειας για περισσότερο από δέκα χρόνια. Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. 
      Σύμφωνα με μελέτη, το 73% όλων των Μαροκινών και των Τούρκων που ζουν στη χώρα πιστεύουν ότι εκείνοι που μεταβαίνουν στη Συρία για να διαδώσουν τη τζιχάντ είναι «ήρωες». Άνθρωποι που αξίζουν τον θαυμασμό τους. Και αυτό δεν αποτελεί νέο φαινόμενο. Δεκατρία χρονια πριν, 3.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Όλοι μας θυμόμαστε τις εικόνες με τους φλεγόμενους ανθρώπους να πηδούν από τους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Τότε, επίσης, τα τρία τέταρτα των μουσουλμάνων που διαβιούν στην Ολλανδία είχαν συναινέσει σε αυτή την θηριωδία. Δεν είναι λίγοι, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνων στην Ολλανδία που συγχωρούν και παραβλέπουν την τρομοκρατία, υποστηρίζοντας ότι οι τζιχαντιστές είναι ήρωες. Δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Υπάρχουν μελέτες. Πρόκειται για μια βόμβα που αναμένεται να εκραγεί από λεπτό σε λεπτό. Controversial Dutch Politician Geert Wilders Arrives In The UK 
       Θεωρείτε τυχαίο το γεγονός ότι για αιώνες οι Μουσουλμάνοι εμπλέκονται σε τέτοιες φρικαλεότητες; Όχι, δεν είναι τυχαίο καθόλου. Απλά ενεργούν σύμφωνα με την ιδεολογία τους. Σύμφωνα με το ισλάμ, ο αλλάχ υπαγόρευσε την μόνη αλήθεια στον Μωάμεθ, τον «τέλειο άνθρωπο». Ως εκ τούτου, οποιοσδήποτε αρνείται το κοράνι, αρνείται και τον αλλάχ. Και ο αλλάχ δεν αφήνει καμία ασάφεια ως προς το τι θέλει. Σας παραθέτω μερικά αποσπάσματα από το κοράνι: 
  Surah 8 verse 60: “Ετοιμάσου να σπείρεις τρόμο στις καρδιές των εχθρών του Αλλάχ”. 
  Surah 47 verse 4: “Επομένως, όταν θα συναντάς τους άπιστους, χτύπα τους στον λαιμό”. Αυτό ακριβώς που βλέπουμε κάθε ημέρα στις ειδήσεις. 
  Surah 4 verse 89: “Μην γίνεσαι φίλος με τους άπιστους, άρπαξέ τους και σκότωσέ τους όπου τους βρίσκεις”. 
      Το κοράνι που βρίσκεται στο τραπέζι δίπλα σας, είναι εγχειρίδιο για τρομοκράτες. Αίμα στάζει από τις σελίδες του. Καλεί σε διαρκή πόλεμο εναντίον όλων των «απίστων». Αποτελεί την άδεια κυνηγιού για εκατομμύρια Μουσουλμάνων. Άδεια για να σκοτώνουν. Αυτό το βρωμερό βιβλίο είναι το σύνταγμα του ισλαμικού κράτους. Όσα σήμερα πράττει το ΙΚΙΛ είναι αυτά ακριβώς που ο αλλάχ διατάσσει. Αυτή η αιμοδιψής ιδεολογία φώλιασε στην Ολλανδία, γιατί η ελίτ μας αρνείται να δει την αλήθεια. Γειτονιές, όπως το Schilderswijk, Transvaal, Crooswijk, Slotervaart, Kanaleneiland, Huizen, εκεί το χαλιφάτο βρίσκεται υπό κατασκευή, εκεί το ισλαμικό κράτος βρίσκεται υπό προετοιμασιών. Γι’ αυτό τον λόγο, τα δυο τρίτα των Ολλανδών πλέον θεωρούν ότι η ισλαμική κουλτούρα δεν έχει θέση στην χώρα. 
      Αναγνωρίστε ότι το ισλάμ είναι το πρόβλημα. Ξεκινήστε την αποκήρυξη του ισλαμισμού στην Ολλανδία. Λιγότερο ισλάμ. Κλείστε τα σύνορά μας στους μετανάστες από ισλαμικές χώρες. Άμεσοι συνοριακοί έλεγχοι. Σταματήστε αυτόν τον «πολιτισμικό εμπλουτισμό». Κλείστε κάθε τζαμί που ενισχύεται οικονομικά από τα κράτη του Κόλπου. Αφαιρέστε τα διαβατήρια από όλους τους τζιχαντιστές, ακόμα και αν έχουν μόνο ολλανδικό διαβατήριο. Αφήστε τους να πάρουν διαβατήρια από το ΙΚΙΛ. Μην τους εμποδίζετε να φεύγουν από την χώρα. Αφήστε τους να φύγουν, κι αν γίνεται να πάρουν και τους φίλους τους μαζί! Αν μπορεί να βοηθήσει, είμαι διατεθειμένος να πάω στο Schiphol και να τους κουνήσω το μαντήλι! Αλλά, μην τους αφήσετε να γυρίσουν πίσω ποτέ. Αυτός είναι ο όρος. Καλά ξεκουμπίδια! Αρκετά!».