11 Μαρ 2020

Εξαιρετική εκδήλωση για την Ελληνίδα Γυναίκα στην Αθήνα! Δελτίο Τύπου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου στον πολυχώρο ΑΙΤΙΟΝ, στην Αθήνα, η εκδήλωση με το θέμα «Η Ελληνίδα γυναίκα του χθες και του σήμερα».
Το πλήθος του κόσμου που συνέρευσε στον όμορφο χώρο και άκουσε τις εξαιρετικές εισηγήσεις των ομιλητών-ομιλητριών, έδειξε την αναγνώριση απόδοσης στην Ελληνίδα Γυναίκα της τιμής που της αξίζει για τον πολύπλευρο ρόλο της στην σύγχρονη εποχή!
Την εκδήλωση άνοιξε ο Νικόλαος Βασιλειάδης, Δικηγόρος-Επίκουρος Καθηγητής Πανεπ. Μακεδονίας και Πρόεδρος της ΔΕ της Ελεύθερης Πατρίδας. Στη συνέχεια σε σύντομη εισήγηση εκ μέρους της Δημοκρατικής Πολιτείας προέβη η Ειρήνη Σφακιανάκη, Σύμβουλος ζωής-προσωπικής ανάπτυξης. Ακολούθησαν ως Ομιλητές η Μαρία Μπαϊραμίδου-Κουμουρίδου, πολύτεκνη Μητέρα 11 τέκνων, η Μαρία Ιωάννου-Φίλη, Τεχνολόγος Μηχανικός-Συγγραφέας και ο Αναστάσιος Λαυρέντζος, Σύμβουλος επιχειρήσεων-Συγγραφέας. Τέλος, έκλεισε με σύντομο χαιρετισμό ο Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α)-π. Υπαρχηγός ΓΕΣ, αντιπρόεδρος της ΔΕ της Ελεύθερης Πατρίδας.
Την όλη εκδήλωση συντόνισε η Αντιγόνη Γλυκού, Ηθοποιός-Θεατρική σύμβουλος.
Η ενημέρωση του λαού, και η πρωτοβουλία για ανάληψη δράσεων επί όλων των θεμάτων που απασχολούν σήμερα τους Έλληνες πατριώτες, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, συνεχίζεται!
Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ