7 Δεκ 2010

O Αυστριακός βουλευτής Ewald Stadler καταδίκασε το μαχαίρωμα και δημόσιο αποκεφαλισμό του καθολικού Αρχιεπισκόπου στην Τουρκία

Νέα Υόρκη – Η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA (CANA) καλεί όλους τους ακτιβιστές να τηλεφωνήσουν, να γράψουν και να στείλουν ηλεκτρονικά μηνύματα (εμειλς) στον Αυστριακό βουλευτή Ewald Stadler και να τον ευχαριστήσουν για το θάρρος του και την τιμιότητα του να εκθέσει τα τουρκικά εγκλήματα εναντίον των Χριστιανικών μειονοτήτων στην Τουρκία. Σε μια ηχηρά ομιλία του την περασμένη εβδομάδα που απευθυνόταν απευθείας προς τον Τούρκο πρέσβη, ο Αυστριακός βουλευτής Ewald Stadler καταδίκασε το μαχαίρωμα και δημόσιο αποκεφαλισμό του καθολικού Αρχιεπισκόπου στην Τουρκία και είπε ανοικτά στην Τουρκία και στους Τούρκους έποικους της στην Ευρώπη: « Εμείς δεν σας ζητήσαμε να μας στείλετε τους αγράμματους σας της Ανατολίας, η Τουρκία τους έστειλε εδώ, ούτε σας ζητήσαμε να μας στείλετε τους λιθήνης εποχής Ισλαμιστές σας της Ανατολίας».

Παρόλο ότι η Κυπριακή Κυβέρνηση εδώ και χρόνια  σπαταλά εκατομμύρια λίρες από τα λεφτά των Ελληνοκυπρίων προσφύγων για το ούτω καλούμενο «λόμπυ» στην Αμερική, δεν είδαμε ούτε ακούσαμε ποτέ μας τέτοια τιμιότητα από Αμερικανούς Γερουσιαστές ή βουλευτές σε σχέση με τη τουρκική βαρβαρότητα στην Κύπρο. Βασικά, το μόνο που ακούγεται από τα στόματα των Αμερικανών Γερουσιαστών, σε σχέση με όλα εκείνα τα λεφτά που ξοδεύονται, είναι υποστήριξη στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία η οποία βασικά είναι τουρκικό σχέδιο. Γι΄αυτό είναι που ζητούμε από όλους να γράψουν στον Αυστριακό βουλευτή Ewald Stadler να τον ευχαριστήσουν και να τον διαφωτίσουν για τα τουρκικά εγκλήματα εναντίον της Κύπρου ως χώρας μέλους της Ευρωπαικής  Ένωσης με την ελπίδα να μιλήσει και για μάς, γιατί βασικά στην Ευρώπη κάποιοι το κάνουν, αλλά κανένας στην Αμερική δεν στάθηκε να αντιμετωπίσει την Τουρκία σε σχέση με την Κύπρο με τον ίδιο τρόπο και να τα πει στην κυβέρνησή του (Αμερικής).

Ευελπιστούμε ότι ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι θα υψώσουν το ανάστημά τους και θα λένε όχι στους Τούρκους παράνομους έποικους που κάθονται στην κλεμμένη μας γη στην κατεχόμενη Κύπρο, και να καλέσουν την Τουρκία να λογοδοτήσει για τις ψευτιές της και την άρνηση της εισβολής που έκανε.

Το ζήτημα της Τουρκίας να γίνει μέλος της ΕΕ, βασικά είναι μια μάχη που δίδεται στην Ευρώπη, και οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να συντονιστούν με τους καιρούς. Να δώσουν προσοχή και λεφτά στην ενημέρωση εντός των χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης . Πολλά λεφτά έχουν σπαταληθεί με λανθασμένους τρόπους στις ΗΠΑ και εφόσον δεν μπορεί να γίνει σωστή χρήση με χειροπιαστά αποτελέσματα στις ΗΠΑ,  η Κύπρος να κοιτάξει εντός της Ε.Ε.



ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
Παρακαλούμε τηλεφωνήστε και γράψετε στον βουλευτή Ewald Stadler. Δείγμα επιστολής ακολουθεί:
Εδώ θα βρείτε το εμειλ του βουλευτή Ewald Stadler καθώς και το τηλέφωνο και την διεύθυνσή του στο κοινοβούλιο της Αυστραλίας όπως αυτό δίδεται στην ιστοσελίδα του κοινοβουλίου:

http://www.parlament.gv.at/WWER/PAD_02849/index.shtml

E-Mail: ewald.stadler@parlament.gv.at
Anschrift:Parlamentsklub des BZÖ
Dr.-Karl-Renner-Ring 3
1017 Wien
Telefon: 01/40110-5489

Δείγμα επιστολής που μπορείτε να γράψετε
Dear MP. Ewald Stadler,

I am writing to thank you for your honest speech to the Turkish Ambassador last week. Greek-Cypriots are more than well aware of Turkey ’s hypocrisy and ongoing barbarism in Cyprus . During the Turkish invasion of Cyprus in 1974, 800 Greek Cypriot women of all ages were raped by the Turks, thousands of Greek Cypriots including the elderly and the disabled were massacred by Turks, and to this day hundreds of thousands of Greek Cypriots are denied their inalienable right to their own property due to the brute force of the illegal Turkish invasion army.

In Cyprus today , well over 160,000 stone-age Turkish barbarians from Anatolia are illegally squatting in our homes, and the current Communist President Christofias has proposals drawn out with Turkish agents to allow 50,000 of them to legally stay there forever. The current government of Cyprus even has plans to force Cyprus to have a Turkish president (and this racial mandate will be by law) under the bizonal bicommunal federation plans. Such a racial mandate is contrary to all European principles.

I include in this letter a link to the book BLOODY TRUTH which is a well sourced reference for you to use on Cyprus history and the atrocities inflicted on Greek-Cypriots by Turks.
Thank you, please help us, please speak for us.

Sincerely, Nikolaos Taneris , Press Officer, Cyprus Action Network of America (CANA)