20 Ιαν 2014

Π.Ρήγας: «Τυχοδιώκτες», «υποκριτές» και «πολιτικά ανεπαρκείς» τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ

«Τυχοδιώκτες», «υποκριτές» και «πολιτικά ανεπαρκείς» χαρακτηρίζει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εντάχθηκαν ή φλερτάρουνμε τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παναγιώτης Ρήγας. 
      Ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στο «Παρασκήνιο» «φωτογραφίζει» την κυρία Κατερίνα Τζάκρη, τον κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη, την κυρία Λούκα Κατσέλη κ.α. αναφέροντας ότι «υπάρχουν κάποιοι και κάποιες που η ζωή και το ΠΑΣΟΚ τους φέρθηκαν απλόχερα και με γενναιοδωρία. Εκτινάχθηκαν πολιτικά και κοινωνικά, απέκτησαν εξουσία και ορισμένοι απόκτησαν και αξιόλογη περιουσία. 
     Έχουν την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ, ο λαός και η χώρα συνεχίζουν να τους χρωστούν ενώ οι ίδιοι δεν οφείλουν τίποτε σε κανέναν ούτε στην παράταξη που τους ανέδειξε. 
    Κι ενώ υπηρέτησαν τις «μνημονιακές» πολιτικές όλο το προηγούμενο διάστημα, σήμερα «πληγώνεται η δημοκρατική τους ευαισθησία» γιατί το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει – λένε – να ταυτιστεί με την Δεξιά» και υποστηρίζει πως είναι «αστείο άλλοθι για να δικαιολογήσουν τον τυχοδιωκτισμό τους, την υποκρισία τους, αλλά και την πολιτική τους ανεπάρκεια. 
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κατάλληλος πολιτικός χώρος για να υποδεχτεί τους περισσότερους από αυτούς. Τους ταιριάζει γάντι».