19 Φεβ 2018

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΤΑΡΑΖΩ ΤΑ ΝΕΡΑ..

EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ. ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΣ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΣ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ,ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΦΥΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΩΝ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”. ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ… ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΑΡΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΚΑ.
2)ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ…. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ “ΜΕΙΓΜΑ’ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ.
3)ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ BLUE WATER NAVY.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΦΙΓΟΥΝ… ΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ…
4)ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ “ΧΑΡΤΙΝΗ ΤΙΓΡΗΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΣΤΟΛΙΣΚΟΥΣ, ΕΥΡΩΚΑΤΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΤΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΟΛΑΣΗ…. ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ.
5)ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΕΠΑΡΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΩΝ ΘΕΣΗ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ. ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ,ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Α-34 ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΕΤΙΝ ΤΕΛΕΜ.(ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ).
6)ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΟΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΟΣ. ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ.
7)ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΜΕ “ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ” ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ… ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΜΕ “ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ”. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
8)ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΕΞΥΠΝΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΟΙ, ΕΙΔΙΚΟΙ, ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΙ, ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ, ΚΑΙ 4 ΠΡΟΣ 5 ΓΕΝΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.
9)ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ, ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΗΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ.
ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ 82% ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ. ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΝΕΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ/ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΚΑΦΗ-ΤΑΧΕΑ ΣΚΑΦΗ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΛΟΥ ΕΝ ΠΛΩ-ΑΜΦΙΒΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΛΟ.. ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΡ-ΣΟΥΔΑΝ-ΣΟΜΑΛΙΑ.
10)ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΟΤΙ ‘ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ”ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΟΙ ΗΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ….ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ 1979.