14 Μαΐ 2011

Άγριος ξυλοδαρμός Έλληνα στην οδό Κονδριγκτώνος από λαθρομετανάστες και αντιεξουσιαστές

ImageΆγριος ξυλοδαρμός Έλληνα πολίτη στην οδό Κονδριγκτώνος από λαθρομετανάστες και αντιεξουσιαστές διότι φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ με την ελληνική σημαία. Πιο αναλυτικά κατά τις εννέα το βράδυ, ομάδα λαθρομεταναστών και αντιεξουσιαστών κινείτο επί της οδού Κονδριγκτώνος κατευθυνόμενη προς την βίλα ΑΜΑΛΙΑΣ για να συμμετάσχουν στην περιφρούρηση της.

Καθοδόν συνάντησαν και σταμάτησαν το άτυχο συνταξιούχο λυκειάρχη ο οποίος επέβαινε στην μοτοσυκλέτα του και φορούσε ένα τζόκεϊ με την ελληνική σημαία. Όταν τον ρώτησαν γιατί φορά το καπέλο με την ελληνική σημαία αυτός τους απάντησε επειδή ήταν Έλληνας. Αυτή ήταν η λέξη σύνθημα για να αρχίσει ο ξυλοδαρμός του από τους λαθρομετανάστες και του αντιεξουσιαστές.

Ο Έλληνας πολίτης μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Τελικά στην Ελλάδα του 21ου αιώνα γινόμαστε μάρτυρες μίας νέας κατάστασης αυτής του ανθελληνισμού.

Δυστυχώς μετά τον αντισημιτισμό γινόμαστε μάρτυρες και του ανθελληνισμού και κάθε τι που υποδηλώνει Ελλάδα από άτομα που είτε «φιλοξενούμε» είτε προέρχονται από τα σπλάχνα αυτής της κοινωνίας.