25 Ιουλ 2014

Το αναρχικό Athens Indymedia του Σόρος στηρίζει τα εγκλήματα του Ισραήλ. Τυχαίο;

Στη κορύφωση της παγκόσμιας κατακραυγής, έπεσαν οι σιωνιστικές μάσκες του αναρχικού Athens Indymedia. 
  — Το τι σκοπούς εξυπηρετεί και ποια είναι τα αφεντικά του μπορείτε όλοι να το κατανοήσετε εάν διαβάσετε το περιεχόμενο και ύφος της οδηγίας (διαταγής) που εξέδωσε η συντακτική ομάδα του indymedia…. 
 — ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/remy.creusa 
 — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ 
 — Τη στιγμή που ακόμα και φιλοϊσραηλινές κυβερνήσεις, αναγκάστηκαν κάτω από τη παγκόσμια κατακραυγή, να ξεχέζουν το ναζιστικό καθεστώς των ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ….
  — Τη στιγμή, που τα αφελή αριστερίστικα κινήματα άρχισαν να αφυπνίζονται κατά της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ…. 
 — Τη στιγμή που οι Εβραίοι ΦΟΝΙΑΔΕΣ βομβαρδίζουν και για δεύτερη και τρίτη φορά σχολεία και νοσοκομεία…. 
 — ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ATHENS INDYMEDIA, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ. 
 — ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ATHENS INDYMEDIA ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΡΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ…. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤ΄ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!! 
 ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ?????? 
 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ??? ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ??????? 
  tsoutsouneros.arvanitis.eu lithosfotos.blogspot.gr