12 Ιουλ 2014

Toυρκικός Τύπος: "Ο αρχηγός της ISIL Ebu Bekir Bağdat είναι πράκτορας της CIA"

EKΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑEKΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ              Πράκτορας της CIA ήταν ο αρχηγός των Τζιχαντιστών της ΙSIL, ο Ebu Bekir Bağdat,o οποίος βρίσκονταν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια στις ΗΠΑ, (περίοδος 2005-2009)και είχε λάβει «ειδική» εκπαίδευση από τους Αμερικανούς, δημιουργώντας πλέον βάσιμες υποψίες ότι η τακφιριστική οργάνωση εξυπηρετεί αμερικανικούς γεωπολιτικούς σκοπούς. 
       Την αποκάλυψη έκανε η τουρκική εφημερίδα Bügün. Επίσημα έχει αναφερθεί ότι ήταν κρατούμενος στο στρατόπεδο Bukka, αλλά σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα της τουρκικής επιθεώρησης, Aydınlık, η ίδια η κυβερνητική εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης, η Jen Psaki, παραδέχτηκε πως ο Ebu Bekir Bağdat ήταν πράκτορας της CIA και είχε λάβει «εδική εκπαίδευση» στις ΗΠΑ στο διάστημα της διαμονής του εκεί για να επιτελέσει λίγα χρόνια αργότερα την αποστολή του με αφετηρία τον εμφύλιο στην Συρία και τώρα τις σφαγές στο Ιράκ. 
       Πρέπει να γίνει κάτανοητό ότι μέχρι αυτή την ώρα οι ΗΠΑ είναι οι μόνες κερδισμένες από την ιρακινή τραγωδία, καθώς η σιιτική κυβέρνηση του Ιράκ και άρα φιλοϊρανική κινδυνεύει με κατάρρευση, το ιρακινό κουρδιστάν ουσιαστικά ανεξαρτητοποιείται, και αρχαίοι ορθόδοξοι χριστιανικοί πληθυσμοί που στρέφουν το βλέμμα τους προς την ορθόδοξη Ρωσία αναγκάζονται να εκτοπιστούν από τις πανάρχαιες εστίες τους για να αποφύγουν το αφανισμό, και να "εξαφανιστούν" μέσα στον ολετήρα της μετανάστευσης. 
        Αποστολή του αρχηγού των Τζιχαντιστών, ήταν να αποκόψει τις πετρελαιοπηγές του βορείου Ιράκ από την νόμιμη αλλά σιιτική και συνεπώς φιλοϊρανική κυβέρνηση της Βαγδάτης. Στη συνέχεια με την άριστη συνεργασία των Κούρδων του βορείου Ιράκ, το πετρέλαιο αυτό διοχετεύεται παράνομα στα τουρκικά λιμάνια της Μεσογείου και στη συνέχεια προωθείται στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ. Μάλιστα μεταφέρεται με πλοία ελληνικών εταιρειών όπως δημοσιεύσαμε πριν μια εβδομάδα, πάλι σύμφωνα με αναφορές του τουρκικού τύπου. 
        Μετά από αμέτρητα δημοσιεύματα του ίδιου του τουρκικού τύπου που αποκάλυψαν πως ο Τ.Ερντογάν είναι ο κύριος σπόνσορας και ο κύριος υποστηρικτής των Τζιχαντιστών στα αμέτρητα εγκλήματα τους με την βοήθεια και των ΗΠΑ, έρχεται τώρα καινούργιο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής επιθεώρησης, Aydınlık, που αποκαλύπτει ότι στις φονικές επιδρομές των Ισραηλινών κατά της λωρίδας της Γάζας, για την οποία ο Ερντογάν είχε προβληθεί σαν ο «μέγας προστάτης της», αυτός που προμηθεύει με καύσιμα τα ισραηλινά βομβαρδιστικά είναι ακριβώς ο… Τούρκος πρωθυπουργός. 
     Όπως αποκαλύπτει η τουρκική επιθεώρηση, η γραμμή θαλάσσιας συγκοινωνίας Μερσίνας της Τουρκίας και Χάιφας του Ισραήλ, λειτουργεί ανελλιπώς από τις 16 Ιουνίου προμηθεύοντας το Ισραήλ με τα απαραίτητα καύσιμα και πετρέλαιο για να διεξάγει τις αεροπορικές του επιδρομές σε βάρος των Παλαιστινίων! 
        Το όλο πάζλ συμπληρώνουν οι προμήθεια πετρελαίου από τους ίδιους τους Τζιχαντιστές προς ΗΠΑ και Ισραήλ μέσω Τουρκίας από τις πετρελαιοπηγές της Συρίας και του Ιράκ που έχουν πέσει στα χέρια τους. Το γεγονός αυτό δείχνει και την πραγματική αιτία όλων των σφαγών από τους φανατικούς Ισλαμιστές, όλα έγιναν για τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων των δύο χωρών και φυσικά για το "σπάσιμο" του σιιτικού φιλορωσικού τόξου που προστατεύει τον ρωσικό Καύκασο. 
       Όσο για τους Κούρδους για τους γνωρίζοντες αποτελούν διακαή στόχο των ΗΠΑ και του Ισραήλ που επιθυμούν την δημιουργία ενός μη αραβικού και κοσμικού κράτους το οποίο και θα ελέγχει τα ενεργειακά κοιτάσματα προς όφελός τους αλλά και θα προστατεύει τα συμφεροντά τους στην περιοχή. Ο ρόλος της Τουρκίας θα μειωθεί, και υπάρχει πιθνότητα να "συνεισφέρει" και αυτή με εδάφη της. Τότε προς αναπλήρωση πιθανότατα και με "ευλογίες" πέραν του Ατλαντικού θα στραφεί προς τα δικά μας εδάφη που θεωρεί ότι της ανήκουν. 
          Η Τεχεράνη έχει αντιληφθεί το παιχνίδι των Κούρδων και για τον λόγο αυτό ενισχύει συνεχώς την Βαγδάτη γιατί αντιλαμβάνεται πως ο επόμενος και κύριος στόχος είναι το ίδιο το Ιράν. Μετά θα έχει σειρά το μαλακό "υπογάστριο" της Ρωσίας, πρόκειται περί μιας στρατηγικής περικύκλωσης.Όλα αυτές οι αναδιανομές συνόρων και η δημιουργία νέων κρατών μπορούν να γίνουν μόνο με πόλεμο.