1 Φεβ 2016

22.000 νοσοκόμες στις ΗΠΑ αρνούνται τα υποχρεωτικά εμβόλια… Γιατί αραγε;

Η NAMV υποστηρίζει ότι, αν και έχει προταθεί ότι τα υποχρεωτικά εμβόλια γρίπης είναι για ”την ασφάλεια των ασθενών”, οι υποχρεωτικές πολιτικές για το εμβόλιο της γρίπης γίνονται για να παρέχουν περισσότερη χρηματοδότηση και χρήμα για τις εταιρείες εμβολίων που παράγουν αυτά τα φάρμακα. 
      Τα εμβόλια γρίπης υποστηρίζεται ότι είναι απλώς άλλο ένα τρένο για χρήματα στην Big Pharma. 
      Οι νοσοκόμες απαιτούνται να φορούν μάσκες επειδή αρνούνται τα υποχρεωτικά εμβόλια. 
     Εάν είστε νοσοκόμα στις ΗΠΑ και αρνηθείτε το εμβόλιο της γρίπης(για το οποίο ακόμη και το CDC έχει παραδεχθεί ότι δεν λειτουργεί πάντα, σε μεγάλο βαθμό λόγω των γρήγορων μεταλλάξεων και πολύ αργής παραγωγής), τότε θα πρέπει να φορέσετε μια μάσκα προσώπου ενώ βρίσκεστε στο καθήκον. 
      Παρά το γεγονός ότι πολλαπλές μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι οι εμβολιασμοί γρίπης είναι αναποτελεσματικοί και δεν προσφέρουν κανένα πρόσθετο στοιχείο προστασίας για τους ασθενείς του νοσοκομείου, νοσοκομεία πιέζουν το θέμα σε μερικούς από τους πλέον πολύτιμους υπαλλήλους τους. 
      Ορισμένες νοσοκόμες επιλέγουν να χάσουν τη δουλειά τους αντί να αναγκαστούν να κάνουν ένα εμβόλιο. Άλλοι αντεπιτίθενται μηνύοντας το νοσοκομείο, την πολιτεία, και τις ομοσπονδιακές κυβερνήσεις για 100 εκατομμύρια δολάρια για προσπάθεια να πάρουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα. 
       Η Δρ. Karen Sullivan Sibert, η ίδια μια γιατρός υπέρ του εμβόλιου, έγραψε ένα κομμάτι γνώμης εξηγώντας ότι ο τρόπος που απαιτείται οι νοσοκόμες να φορούν μάσκες για την άρνηση του εμβολιασμού κατά της γρίπης παραβιάζει τον νόμο HIPAA για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του ασθενούς. 
       Το πιο σημαντικό, αναγκάζει τις πρώτες γραμμές στον κλάδο υγείας να λάβουν ένα αφέψημα με πολλά αμφίβολα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων γνωστών νευροτοξίνων όπως το αλουμίνιο, ξένες πρωτεΐνες που προέρχονται από μεταλλαγμένα συστατικά, και πολλά άλλα. 
       Υπάρχουν στην πραγματικότητα, περισσότερες από 22.000 νοσοκόμες, μέρος των Νοσηλευτών κατά των Υποχρεωτικών Εμβολίων (NAMV), οι οποίες αρνούνται τα υποχρεωτικά εμβόλια. 
       Η NAMV ιδρύθηκε όταν υποχρεωτικά εμβόλια εισήχθησαν στο χώρο εργασίας, και αν και δεν είναι υπέρ ή κατά των εμβολίων, είναι σίγουρα υπέρ της επιλογής. 
       Τα μέλη της NAMV πιστεύουν ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν και να αρνηθούν την ιατρική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένων των νοσηλευτών και του νοσηλευτικού προσωπικού. 
       Προς τι η μεγάλη ώθηση για τα εμβόλια γρίπης, ούτως ή άλλως; Δημοσίως διαθέσιμες πληροφορίες δείχνουν τώρα ότι συστήματα νοσοκομείων ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να έχουν 90% ή υψηλότερο ποσοστό υποδοχής εμβολίου της γρίπης στο προσωπικό τους, ή να χάνουν έως και 2% της χρηματοδότησής τους από το Medicare / Medicaid. Σύγκρουση συμφερόντων; 
     Ενώ η ίδια η κυβέρνηση δεν απαιτεί υποχρεωτικά προγράμματα εμβολιασμού, πολλοί αν όχι όλοι παίρνουν μια στάση “όλα ή τίποτα” έναντι των εργαζομένων τους. Εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη αντιμετωπίζουν τώρα την απόλυση εάν αρνηθούν ένα εμβόλιο γρίπης. Δεν είναι μόνο αυτό μια παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι επίσης μια παραβίαση του EEOC. 
        Επιπλέον, η απάντηση σε στραβά στοιχεία που δείχνουν ότι περίπου 30.000 άνθρωποι πεθαίνουν από τη γρίπη κάθε χρόνο χρησιμοποιούνται για να θολώσουν τα νερά. Αυτή είναι μόνο μια εκτίμηση, με την πνευμονία και άλλες ασθένειες συσσωρευμένες μέσα μαζί με τη γρίπη – δεν υπάρχει εμβόλιο για την πνευμονία, και τα περισσότερα στοιχεία της γρίπης αλλάζουν πριν μπορέσει να γίνει ένα νέο εμβόλιο για τη θεραπεία αποτελεσματικά ούτως ή άλλως. Πολύ περισσότερο, τα πιο ευάλωτα θύματα είναι τα βρέφη και οι ηλικιωμένοι. 
       Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από ιατρικά λάθη, καρδιακές παθήσεις, διαβήτη, και άλλες επιπλοκές της υγείας. 
     Η NAMV υποστηρίζει ότι, αν και έχει προταθεί ότι τα υποχρεωτικά εμβόλια γρίπης είναι για ”την ασφάλεια των ασθενών”, οι υποχρεωτικές πολιτικές για το εμβόλιο της γρίπης γίνονται για να παρέχουν περισσότερη χρηματοδότηση και χρήμα για τις εταιρείες εμβολίων που παράγουν αυτά τα φάρμακα. 
        Τα εμβόλια γρίπης υποστηρίζεται ότι είναι απλώς άλλο ένα τρένο για χρήματα στην Big Pharma. 
      Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις ότι νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη στέκονται ενάντια σε αναγκαστικές ιατρικές διαδικασίες. 
       kozaninews.blogy.gr