5 Φεβ 2016

Ξηλώνουν την Εικόνα του Χριστού από την είσοδο της Θεολογικής Σχολής

Δύο μέρες αφού το ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online έκανε γνωστό την καταγγελία πως από το ισόγειο της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ ξηλώνουν το προσκυνητάρι και την Εικόνα του Χριστού, έρχεται η πικρή δικαίωση. 
       Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όντως δόθηκε εντολή από τον Κοσμήτορα να προχωρήσουν στο ξήλωμα και τη μεταφορά τους στον τέταρτο όροφο. 
       Διαβάστε εδώ τι είχαμε γράψει την Τρίτη 
       Δείτε τι αναφέρει το ιστολόγιο http://kaiomenivatos.blogspot.gr συγκεκριμένα: 
      «Όντως, ο κ. Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ., απομάκρυνε το προσκυνητάρι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού από την είσοδο της Σχολής! Και όχι μόνο... 
      Έδωσε επίσης, εντολή να απομακρυνθούν και οι δύο πλάκες που υπήρχαν στον τοίχο πίσω από το προσκυνητάρι, πάνω στις οποίες ήταν γραμμένα τα ονόματα όλων των Κοσμητόρων που πέρασαν από την Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης! 
       Όλα δείχνουν πως η ανθελληνική κι αντιχριστιανική προδοσία υπέρ των Ισλαμιστών και των "σπουδών" τους μέσα στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., προχωρά ακάθεκτα προς υλοποίησίν της. 
        Το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με το άσυλο που παρέχει το Πανεπιστήμιο σε κάθε αναρχικό και ταραχοποιό στοιχείο, καθώς και με την προσεχώς και αναμενόμενη διεκδίκηση της Ροτόντας από τους ισλαμιστές να λειτουργήσει ως τζαμί (και κατά συνέπεια ως άσυλο τρομοκρατών τους), θα μετατραπεί σε μία συνεχόμενα πυροδοτημένη περιοχή! 
        Η προσεχής εισροή των Ισλαμιστών-και των πρακτόρων και τρομοκρατών-που θα παρεισφρύουν ανάμεσά τους με την μάσκα των "σπουδαστών Α.Π.Θ." στο "Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών", θα μεταλλάξει την συμπρωτεύουσα της Ορθόδοξης Ελλάδας...σε άντρο της αντίχριστης αίρεσης του Ισλαμισμού και πιθανότατα σε εύφλεκτη περιοχή δράσεως τζιχαντιστών και κλαυθμού θυμάτων τρομοκρατικών επιθέσεων τύπου Παρισιού! 
       Ο Θεός (ο Ιησούς Χριστός και όχι ο Αλλάχ...) να σας φωτίσει κ. Κοσμήτορα και όσους παραδίδετε Πίστη και Πατρίδα, ασυνειδητί. Μετανοήστε όσο είναι καιρός, και αποκαταστήστε την ορθόδοξη τάξη της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.!».