16 Οκτ 2016

Πρώην μουσουλμάνος: «Όλοι οι ισλαμιστές είναι τρομοκράτες» (βίντεο)

Ένας πρώην μουσουλμάνος αποστάτης από τη Γερμανία, o Nassim Ben Iman, μιλά για τον κίνδυνο του Ισλάμ στην Ευρώπη. Ο ίδιος είναι συγγραφέας του βιβλίου «Ο πραγματικός εχθρός… γιατί δεν έγινα ένας τρομοκράτης».
Ο Nassim Ben Iman λέει λοιπόν ότι είναι τιμή για το Ισλάμ να σκοτώσεις και μεγαλύτερη τιμή για το Ισλάμ να πεθάνεις. Ότι πρόκειται για ανθρώπινες ζωές τους αφήνει αδιάφορους διότι έτσι διδαχτήκαν από μικρά παιδιά. «Από παιδιά μας διδάσκουν ότι πρέπει τα πάντα να θυσιάζονται για τον Αλλάχ. Το αν αυτό έχει νόημα η είναι απάνθρωπο δεν ενδιαφέρει κανέναν», λέει ο ίδιος. Από μικρή ηλικία του έκαναν πλύση εγκέφαλου ότι οι Εβραίοι και οι Ευρωπαίοι δεν είναι άνθρωποι, πρέπει να τους μισούν και ακόμη και ο θεός τους μισεί. Έτσι διδάσκονται τα παιδιά στις αραβικές χώρες στο μάθημα του Ισλάμ. Αλλά δυστυχώς αυτό δεν σταματά στους Ευρωπαίους. Tα ίδια διδάσκονται για τους χριστιανούς και τους απίστους. Για όσους είναι δηλαδή αλλόθρησκοι διδάσκεται το μίσος.
Οι μουσουλμάνοι προσπαθούν ,όπως ισχυρίζεται, με πονηρό τρόπο τους δυτικούς χριστιανούς να δώσουν το υπνωτικό χάπι, κάνοντας τους να πιστεύουν πως όλα είναι αθώα και ακίνδυνα. «Σας συσκοτίζουν για να μπορέσουν με τις πονηρές τακτικές τους να σας υποχρεώσουν σιγά σιγά να ξεχάσετε τον χριστιανισμό και να γίνετε όλοι μουσουλμάνοι. Αυτή είναι η στρατηγική για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης» .
Το Κοράνι, λέει ο Nassim, είναι υποτίθεται ο αποκαλυπτικός λόγος του Θεού μέσω του Μοχάμεντ, και είναι τελικός για όλους τους ανθρώπους ανά τους αιώνες. Και συμφώνα με αυτό πρέπει όλη η ανθρωπότητα να γίνει μουσουλμανική. «Η χαλάρωση του βάρβαρου Ισλάμ ώστε να ταιριάξει σε μια ελεύθερη δημοκρατική κοινωνία είναι κάτι απολύτως κατακριτέο», λέει ο Nassim.
Συνεχίζει λέγοντας ότι, ο φονταμενταλισμός του Ισλάμ αντιπροσωπεύει ακριβώς το Ισλάμ, 100 % σε όλες τις μορφές. Νηστεύουν, προσεύχονται και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σκοτώσουν ή έχουν ήδη σκοτώσει για να είναι σύμφωνοι με τους νόμους του Ισλάμ. Σύμφωνα με τον Nassim, «δεν μιλάμε για φανατισμό ή φανατικούς ανθρώπους αλλά για ανθρώπους που εκπροσωπούν και ζουν την θρησκεία τους από το Α μέχρι το Ω και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για αυτό, γιατί έτσι διδαχτήκαν».
Ο Nassim υποστηρίζει ότι διδάσκονται να επιλέξουν στην αρχή τον ειρηνικό τρόπο να επιβάλουν το Ισλάμ και ύστερα αν δουν πως δεν έχει αποτέλεσμα τότε να χρησιμοποιήσουν το σπαθί , την βόμβα, τον πόλεμο και ό,τι άλλο θα χρειαστεί ώστε να υποταχτεί η κοινωνία διότι αυτά μάθανε να δοξάζουν από παιδιά.
Δηλαδή ότι αυτός ήταν ο προφήτης, ο εκλεγμένος, ο μοναδικός και σταλμένος από το θεό, άρα ό,τι και να έκανε ήταν σωστό στα μάτια τον πιστών τους. «Δεν έχουν σημασία τα αισθήματα μας, οι σκέψεις μας αλλά ό,τι έκανε ο προφήτης είναι το σωστό. Με αλλά λόγια όταν κατακτούσαν μια πόλη, σκότωναν εκεί, βίαζαν παιδιά γυναίκες, αλλά δεν πείραζε διότι αυτό ήταν δοξασμένο. Ούτως ή άλλως ήταν άπιστες γυναίκες και ο προφήτης το επέβαλε άρα είναι σωστό. Όταν αρχίζει κανείς όμως με μάτι αυτοκριτικής να εξετάζει αυτήν την θρησκεία και τον Μοχάμεντ γεννιούνται τύψεις μέσα του. Αλλά και για αυτό ακόμα διδαχτήκαμε ότι αν το βλέπουμε έτσι είναι έλλειμμα ανθρωπινής συμπεριφοράς» λέει ο Nassim.
Και είναι από τις μεγαλύτερες αμαρτίες ενός μουσουλμάνου, σύμφωνα με τον Nassim, να αμφιβάλει για πολλά. «Γιατί έκανε ο Μοχάμεντ αυτό, γιατί έκανε το άλλο, γιατί γράφει το Κοράνι αυτά, φτάνει αυτό και μόνο για τους μουσουλμάνους και έχουν πράξει ήδη μεγάλη αμαρτία. Έτσι τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, να δέχονται τα πάντα όπως είναι, να μην αμφισβητούν, γιατί αλλιώς ο Αλλάχ θα τους στείλει στον Άδη. Για αυτό κλείνουν όλοι τα μάτια και ακολουθούν τύφλα τους νόμους του Ισλάμ. Σκότωσε; Ναι θα σκοτώσω γιατί έτσι λέει το Κοράνι».
asylanten-berlin-deutsche-toeten
Και οποίος απαρνηθεί την θρησκεία του, όπως εξηγεί ο Nassim,θα θανατώνεται αμέσως. «Αυτό αυτομάτως σημαίνει απόρριψη από την κοινωνία οπού μεγάλωσαν, απόρριψη ακόμα και από την οικογένεια, γιατί δεν δέχονται αποστάτες. Και οι απειλές συνήθως για τους αποστάτες δεν προέρχονται από τρίτους, ξένους αλλά συνήθως από την ιδία την οικογένεια, και από τους ιδίους οικογενειακούς κύκλους. Αυτό κάνει όλη την ιστορία πιο δύσκολη και πιο αφόρητη, ακόμα για αυτούς που θέλουν από καιρό να φύγουν από το Ισλάμ αλλά δεν τολμούν ακριβώς για αυτόν τον λόγο».
Αναλύοντας ιστορικά τα γεγονότα λέει πως η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιούργησε από το 1960 στρατηγικές για το πώς να κατακτήσουν την Ευρώπη. «Και όταν κοιτάμε σήμερα το τι γίνεται, είναι ακριβώς όπως το είχαν σχεδιάσει τότε, πρώτον και κύριον οι γεννήσεις που είναι ένα από τα ισχυρά όπλα τους στην Ευρώπη, πόσο γεννά η μουσουλμάνα και πόσο πλέον μια Ευρωπαία». Στο βιβλίο που έγραψε ο Nassim λέει ότι «κάθε μουσουλμάνος είναι ένας πιθανός τρομοκράτης».
Ο εκδότης, όταν ήταν να εκδώσει το βιβλίο του Nassim, απήντησε ότι αυτή την δήλωση πρέπει να την αφαιρέσει από το βιβλίο του. «Ό,τι σας διδάσκουν εσάς τους χριστιανούς έχει μεγάλη διαφορά με αυτά που διδάσκουν με κλειστές πόρτες σε τζαμιά και σε ισλαμικές σχολές, μέρα με νύχτα διάφορα», συνεχίζει ο Nassim. Ο ίδιος σοκάρεται με την ηλιθιότητα της Δύσης, που δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο, και ότι είναι τυφλοί ή κάνουν τους τυφλούς, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στον κίνδυνο που βρίσκεται μπροστά τους.
«Πως αφήνετε να σας παρασύρουν είναι πολύ παράδοξο ενώ βλέπετε τα γεγονότα, αντικρίζετε την πραγματικότητα και δεν κατανοείτε το αυτονόητο ότι θέλουν να σας εξολοθρεύσουν και να σας επιβάλουν αυτήν την θρησκεία. Είναι σαν να σας δίνουν ένα υπνωτικό χαπάκι που σας εκμηδενίζει και όταν θα ξυπνήσετε από αυτόν τον κανονικό λήθαργο τότε θα καταλάβετε τι κακό σας έχουν κάνει. Όταν λέμε σκοτώστε τους απίστους λέμε σκοτώστε τους, τελεία και παύλα. Δεν υπάρχει έλεος».
islam-allahu-akbar-austrian-incident
«Όλο το Κοράνι είναι γραμμένο στην προστακτική, άρα πολύ εύκολα καταλαβαίνει κανείς την έννοια και μεγαλώνει με αυτήν την ιδεολογία». Ο Nassim τελειώνοντας τονίζει πως, κάπου θα πρέπει η κοινωνία να αφυπνιστεί για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα επερχόμενα και κυρίως οι πολιτικοί και οι κυβερνώντες να πάψουν να αντιμετωπίζουν αυτήν την κατάσταση με επιπόλαιο και συχνά ανεύθυνο τρόπο γιατί το κόστος της ισλαμικής επέλασης θα είναι πολύ βαρύ.
maxresdefault-2-800x450
Ένας άλλος μουσουλμάνος Άραβας, ο οποίος είναι συγγραφέας, ο Hamed Abdel Samad, παίρνοντας μέρος σε μια τηλεοπτική συζήτηση για το Ισλάμ κατάλαβε ότι είναι στημένη η εκπομπή για να υποστηρίξει τις θέσεις υπέρ του Ισλάμ μιας μουσουλμάνας που ήταν και αυτή καλεσμένη στην εκπομπή, η όποια κάνει το γύρω σε όλα τα κανάλια. Αγανακτισμένος τότε για το παιχνίδι που παιζόταν ξέσπασε και επιτέθηκε ανοιχτά στην μουσουλμάνα καλεσμένη κατηγορώντας την ότι την έχουν στήσει να πηγαίνει από κανάλι σε κανάλι κάνοντας προπαγάνδα υπέρ του Ισλάμ.
Ο ίδιος λέει πως σκοπός του Ισλάμ είναι να ιδρύσει ένα κράτος σύμφωνα με τα ιδεολογικά του 7ο αιώνα, να δαιμονοποιούν τους απίστους και να τους αποκεφαλίζουν με στόχο να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο. .Ο ισλαμισμός λέει, είναι τόσο παλιός όσο και η ανθρώπινη ιστορία και οι ISIS εκτελούν απλώς κατά γράμμα τις εντολές του Μοχάμεντ.
Τον προβληματίζει ιδιαίτερα πως, οι άνθρωποι που είναι κατά του Ισλάμ χαρακτηρίζονται ως ισλαμοφοβικοί διότι η φοβία είναι ασθένεια, και αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι άρρωστοι. Η ζωή του ίδιου βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς έχει εκδοθεί θανατική φετφά για τις ασεβείς αναφορές του στην ισλαμική θρησκεία.
Είναι άξιο αναφοράς ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας σύγχρονος ήρωας, ο οποίος παρόλο που γνώριζε τι τον περίμενε δεν φοβήθηκε να μιλήσει και να ξεμπροστιάσει όλο το ψέμα που περιβάλλει αυτήν την θρησκεία. Δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι αποτελούν μια μικρή μειοψηφία, με τους περισσότερους να σιωπούν από φόβο μην χαρακτηριστούν “ισλαμοφοβικοί”. Ως αποτέλεσμα η κατάσταση συνεχίζει ως έχει χωρίς να υπάρχει μια μεγάλη επανάσταση που θα φέρει ριζικές αλλαγές.
gettyimages-489572106-640x427
Το αποκορύφωμα βέβαια όλης αυτής της κατάντιας, είναι η περίπτωση του Γιοάχιμ Γκάουκ, του Πρόεδρου της Γερμανίας, ο οποίος επειδή τελειώνει η θητεία του τον Φεβρουάριο έχει επιλέξει να τον διαδεχτεί ένας μουσουλμάνος, ο Navid Kermani ιρανικής καταγωγής καθώς κατά την άποψη του δεν βρέθηκε κάποιος Γερμανός να πάρει την θέση του.
Δεν υπάρχει κατανόηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πως δεν μπορείς απλώς να αντικαταστήσεις Ευρωπαίους με Άραβες χωρίς να «αραβοποιήσεις» την Ευρώπη. Φαίνεται πως η Επιτροπή δεν το αναγνωρίζει καν ως πρόβλημα που προέρχεται από το Ισλάμ. Η Ευρώπη θα αμαυρώνεται όλο και περισσότερο από αυτόνομες ισλαμικές περιοχές. Οι ταραχές οι οποίες παρατηρούμε σήμερα σε Νορέμπρο, Vollsmose , στη Δανία όπως και σε no-go ζώνες σε άλλες χώρες της Ευρώπης, δεν θα είναι πλέον απλές ταραχές αλλά θα εξελιχτούν σε γνήσιες πολιτικές εξεγέρσεις με απαιτήσεις για ανεξάρτητη, πλήρη εφαρμογή του νόμου της Σαρίας κ.ο.κ.
Η Ευρώπη ίσως όχι σε λιγότερο από 20 χρόνια, θα δει μια ανάπτυξη παρόμοια με αυτή στα Βαλκάνια, όπου στο Κόσσοβο για παράδειγμα, οι μουσουλμάνοι έχουν επιτύχει να διώξουν τους χριστιανούς και να ανακηρύξουν μια ανεξάρτητη δημοκρατία.
charonboat_dot_com_boy_dismemberment_brasil_2-e1475953300574
Οι δράσεις του Ισλαμικού Κράτους και μόνο θα έπρεπε ήδη να έχουν συμβάλει στην αλλαγή πολιτικής που όμως δεν έγινε. Για παράδειγμα στην Συριακή πόλη Ρακκά συνεχίζονται οι φρικαλεότητες τους, όπου οικογένειες οι οποίες έχουν ξεφύγει λένε στην εκπομπή Sky News πως, μαχητές της ISIS ακρωτηριάζουν σκέλη από παιδιά ως τιμωρία για φερόμενα εγκλήματα. Μια μητέρα επίσης, ομολόγησε πως προσπάθησαν να την αναγκάσουν να παντρέψει την 14χρονη κόρη της με έναν 29χρονο μαχητή της ISIS. Η μητέρα κατάφερε τελευταία στιγμή να ξεφύγει με την κόρη της πριν προχωρήσει η διαδικασία του γάμου.
Παρόλα αυτά, πολλοί από εμάς τους Νεοέλληνες, ως προοδευτικοί αντιρατσιστές, τους φιλοξενούμε στα σπίτια μας για τριάκοντα αργύρια, τους αφήνουμε να κοιμούνται στα υπνοδωμάτια μας ώσπου στο τέλος μια μέρα θα μας καθαρίσουν όπως τους επιτάσσει το Κοράνι για τους «βρομερούς απίστους» και τότε θα είναι πολύ αργά.
56dfa34bbbc92-image_