29 Μαΐ 2017

Πλήθος επισκεπτών στην 1η μέρα της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών

Παρ' όλο που τα επίσημα εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών, που είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 8 το βράδυ, δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω των προγνώσεων για βροχοπτώσεις, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών.
Η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών άνοιξε την Παρασκευή 26/5 τις "πύλες" της για το κοινό, το οποίο είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί  εκθέτες από τον χώρο της ανθοκαλλιέργειας και της ανθοκομίας, καθώς και τα περίπτερα Πολιτιστικών Συλλόγων και ομάδων εθελοντών.
Τον χώρο της έκθεσης  επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τους εκθέτες της έκθεσης, εμπόρους, καλλιεργητές αλλά και τους συλλόγους που συμμετέχουν.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του στον χώρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών ο  Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:"Εκθέτες και επισκέπτες θα είναι και φέτος πρωταγωνιστές σε μια πραγματική γιορτή για το περιβάλλον από τις 26 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, ενώ παράλληλα,  το πρόγραμμα των  πολιτιστικών εκδηλώσεων εγγυάται στιγμές ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.
Η 3η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών  είναι αφιερωμένη στη φιλοζωία, με ένα πλήθος προγραμματισμένων δράσεων, ομιλιών και  εκδηλώσεων, για τα  αδέσποτα αλλά και τα κατοικίδια ζώα.

Η Ανθοκομική  Έκθεση Αχαρνών καθιερώνεται πλέον σαν έναν θεσμός επιχειρηματικότητας και πολιτισμού για τον Δήμο Αχαρνών ".