22 Μαρ 2019

Η μεγαλύτερη απάτη των κρατιστών

Η μεγαλύτερη απάτη των κρατιστών είναι ότι χρεώνουν τις παρενέργειες του κρατισμού στον φιλελευθερισμό. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν "ακλόνητο άλλοθι" και ασυλία στα μάτια των ψηφοφόρων, ώστε να συνεχίζουν το φαγοπότι με τα λεφτά των φορολογούμενων.
Πλασάρονται δηλαδή αρχικά ως "ανθρωπιστές και φιλολαϊκοί", ρημάζουν τα δημόσια ταμεία (υπέρ...πάρτης και κομματικού στρατού) και μόλις έρθει η συνέπεια της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ πολιτικής, (δηλ.η ανάγκη για αύξηση φορολογίας ή για περικοπές μισθών-συντάξεων, ώστε να κλείσουν οι τρύπες που άνοιξαν στην οικονομία) τότε ωρύονται κατά του....νεοφιλελευθερισμού και παριστάνουν τους "επαναστάτες υπέρ του λαού", αντί να πουν στους πολίτες την αυτονόητη αλήθεια:
Αν θες τα πάντα να είναι δημόσια, τότε θα δεχτείς να μπαίνει άγριο φορολογικό χέρι στην τσέπη σου.
Αν θέλεις μεγάλους μισθούς και ανάπτυξη, τότε χρειάζεται χαμηλή φορολογία, άρα μικρότερο κράτος για να κοστίζει φτηνότερα σε φόρους.
Αν όμως, αγαπητέ κρατιστή, είσαι υπέρ της λεηλασίας του δημόσιου χρήματος ή του σοσιαλισμού με δανεικά (με τον μανδύα της "κοινωνικής πολιτικής"), τότε η φοροεπιδρομή και η σκληρή λιτότητα που νομοτελειακά θα ακολουθήσουν, είναι συνέπειες των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ επιλογών και όχι του...νεοφιλελευθερισμού, του "ανάλγητου" καπιταλισμού, των illuminati και των εξωγήινων. Τελεία και παύλα.


Γιάννης Μανώλης
infognomonpolitics