29 Ιουν 2011

Αληθινός στόχος των κουκουλοφόρων είναι τελικά ο Έλληνας πολίτης και ότι συμβολίζει την Ελλάδα

Για άλλη μία φορά ο ελληνικός λαός γίνεται μάρτυρας απίστευτων γεγονότων βίας και καταστροφής με τους γνωστούς ανθέλληνες κουκουλοφόρους να καίνε ελληνικές σημαίες μπροστά στα μάτια του κόσμου που κατέβηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσει για το αβέβαιο μέλλον του.

Τα άτομα αυτά όπως φαίνεται από την συνεχόμενη κάλυψη των γεγονότων δεν τρέφουν καμία συμπάθεια για τον ιερό αγώνα των Ελλήνων πολιτών για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά προσπαθούν για άλλη μία φορά να εκμεταλλευτούν την κοσμοσυρροή για να επιδοθούν σε μία καταστροφική επιδρομή και σπίλωση του αγώνα των Ελλήνων εργαζομένων που όπως φαίνεται και από τις μέχρι στιγμής επιθέσεις τους εναντίον αυτών τους απεχθάνονται γιατί απλά είναι Έλληνες.

Αυτό που βιώνει το κέντρο της Αθήνας είναι μία επίθεση κατά του ελληνικού λαού από συμμορίες μπαχαλάκιδων υπό την κάλυψη μίας ψευδοιδεολογίας που προσβάλει τους αληθινούς και γνήσιους υποστηρικτές αυτής της ιδεολογία.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γνωστοί-άγνωστοι επετέθησαν το μεσημέρι στους εργαζομένους της ΕΘΕΛ επειδή κρατούσαν ελληνικές σημαίες. Αντίστοιχο περιστατικό είχαμε και στην Πάτρα όπου ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν σε στρατιώτη ο οποίος βρισκόταν σε άδεια και ο οποίος έκανε το λάθος να φορά ένα μπλουζάκι παραλλαγής με την ελληνική σημαία απάνω του.

Πάντα βάσει μαρτυριών, οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι άρχισαν να χτυπούν δυνατά με καδρόνια τον άτυχο στρατιώτη, ο οποίος με το ποδήλατο είχε επιχείρησε νωρίτερα να περάσει μέσα από μπλοκ που βρισκόταν στην "ουρά" της πορείας που γινόταν σήμερα με αφορμή την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων μέσα από το μπλοκ της πορείας, οι μαινόμενοι νεαροί σταμάτησαν την επίθεση και προχώρησαν στην συνέχεια της πορείας, όμως ο νεαρός είχε ήδη τραυματιστεί σοβαρά. Καταστηματάρχες της οδού Αγίου Ανδρέου έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να του βάλουν πάγο στα τραύματα και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς οι εχθροί του ελληνικού έθνους δεν βρίσκονται έξω από τα σύνορα της Ελλάδας αλλά στις πόλεις μας.