3 Ιουν 2011

Σαρία

Η φρίκη της εφαρμογής της Σαρία στην Ουκρανία, αύριο στην Ελλάδα; Εκτύπωση E-mail

ImageΜία πραγματικά φρικιαστική ιστορία εξελίχτηκε πριν από μερικές ημέρες στην Κριμαία της Ουκρανίας. Μία 19χρονη μουσουλμάνα κοπέλα η Κάτια Κόρεν βρέθηκε θαμμένη σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι της σε αγροτική περιοχή της Κριμαίας. Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί πριν από 7 ημέρες και μόλις πριν από λίγες μέρες λύθηκε το μυστήριο της εξαφάνισης της.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail μετά από τις έρευνες της ουκρανικής Αστυνομίας αποδείχτηκε ότι η άτυχη 19χρονη μουσουλμάνα κοπέλα ζώντας στην Ουκρανία θέλησε να ζήσει σαν και τις υπόλοιπες κοπέλες της χώρας που την φιλοξενούσε.

Φίλοι της είπαν στην Αστυνομία ότι της άρεσε να φοράει μοντέρνα ρούχα ενώ είχε καταταχτεί έβδομη σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς που είχε διοργανωθεί πρόσφατα। Δυστυχώς αυτό ήταν και το μοιραίο της λάθος διότι κατά τους μουσουλμάνους φίλους της είχε παραβιάσει τους νόμους της Σαρία.

Η ουκρανική Αστυνομία έχει ήδη συλλάβει ένα 16χρονο ο οποίος ομολόγησε ότι συμμετείχε στο λιθοβολισμό ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άνδρες. Όπως δήλωσε ο ανήλικος η κοπέλα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου διότι είχε παραβιάσει τη Σαρία συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ομορφιάς όπως έκαναν δεκάδες άλλες κοπέλες από ολόκληρη την Ουκρανία.

Συμπληρώνοντας την κατάθεση του ο ανήλικος δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του παρά τοπ γεγονός ότι ένας άνθρωπος χάθηκε για ένα τόσο απλό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα λόγο. Από αυτή τη θλιβερή ιστορία προκύπτει ένα απλό ερώτημα.

Αν κάποιοι μουσουλμάνοι μετανάστες ή παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα αποφασίσουν κάποια στιγμή να εφαρμόσουν την Σαρία (θρησκευτικός νόμος) για μία ομόθρησκη τους τι θα έπρεπε να πράξει η ελληνική πολιτεία, οι Έλληνες δικαστικοί, και η ελληνική κοινωνία, δεδομένου ότι οι άνθρωποι αυτοί απλά εφαρμόζουν τους νόμους τους.

1 σχόλια :

Andreas είπε...

Τους νόμους τους να πάνε να τους εφαρμόσουν στην δική τους πατρίδα.
Ουέ και αλίμονο άν ποτέ επιτρέψουμε τέτοιου είδους εγκληματικά φαινόμενα να συμβούν στην πατρίδα μας, απο τον οποιονδήποτε.