7 Μαρ 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πληρώνει τους μισθούς 5.500 εργατών!

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την μισθοδοσία και τα έξοδα διαβίωσης 5.500 οικογενειών στα ναυπηγεία Ελευσίνας, Σκαραμαγκά και στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και θα βγάλει περιπολία στην Ανατολική Μεσόγειο, φρεγάτες για την ΑΟΖ.Αυτό συνάγεται από ερώτηση που έκανε σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης ο οποίος δηλώνει αντίθετος στη ναυπήγηση στην Ελλάδα των φρεγατών FREMM.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι την στιγμή που καταλύεται το κοινωνικό κράτος, αποδομούνται οι εργασιακές σχέσεις και κόβονται μισθοί και συντάξεις, τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση του κ.Παπανδρέου και η σημερινή του κ.Παπαδήμου χρεώνουν τους Έλληνες πολίτες με επιπλέον 4-5 δισ. ευρώ για την αγορά οπλικών συστημάτων αμφίβολης αξίας.

«Οι αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού μετατρέπονται σε κέρδη της πολεμικής βιομηχανίας των ξένων "σωτήρων" μας, των εγχώριων μεσαζόντων και της γενικότερης βιομηχανίας μαύρου χρήματος - πολιτικού και μη - όπως έχει αποδείξει και η υπόθεση Τσοχατζόπουλου» αναφέρει ο κ.Παπαδημούλης.

Προφανώς οι εργάτες των ναυπηγείων δεν είναι Έλληνες πολίτες, οι οικογένειές τους είναι αγνώστου εθνικότητας, όσο για την Άμυνα της χώρας, "ποιος την γαμ...ει" . Εδώ έχουμε τις ιδεοληψίες μας, με την ασφάλεια της χώρας θα ασχολούμεθα τώρα...;