11 Μαρ 2013

Χωρίς την Ελλάδα θα ήμασταν ακόμα βάρβαροι και ειδωλολάτρες

Αν το έλεγε κάποιος Έλληνας, οι γνωστοί πατριδοκτόνοι διανοούμενοι της πλημμύρας θα τον αποκαλούσαν "γραφικό" στην καλύτερη περίπτωση και "ακροδεξιό φασιστόμουτρο" υπό ...κανονικές συνθήκες! 
   Διαβάστε ποιος το είπε και τον χειροκροτούν όλοι: 
   Το δημοσίευμα που ακολουθεί από τα ΝΕΑ: 
  Ταγιάνι: «Χωρίς την Ελλάδα θα ήμασταν ακόμα βάρβαροι και ειδωλολάτρες»
   Μήνυμα στήριξης ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση έστειλε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για την επιχειρηματικότητα και τη βιομηχανία Αντόνιο Ταγιάνι από το βήμα της διημερίδας με θέμα: «Αναπτυξιακή Στρατηγική Ευρώπη 2020, προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών την Ελλάδα». «Η Ελλάδα έκανε ήδη πολλά για να εκσυγχρονίσει την οικονομία της» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΕ τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα . 
    «Εάν δεν υπήρχε η Ελλάδα θα ήμασταν ακόμα βάρβαροι και ειδωλολάτρες», δήλωσε ο κ. Ταγιάνι προσθέτοντας ότι η Ευρώπη θα πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα ώστε να μην χάσει τα εργαλεία της για την ανάπτυξη. 
    «Όταν ένα παιδί δυσκολεύεται ο πατέρας πρέπει να δείξει σε αυτό το ενδιαφέρον του για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία. Αυτό πρέπει να κάνουμε και με την Ελλάδα». 
    Ο ευρωπαίος Επίτροπος σημείωσε την ανάγκη να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , αλλά και να τονωθεί η εξωστρέφεια σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας όπως είναι ο τουρισμός, η τεχνολογία, η βιομηχανία.