5 Μαΐ 2013

Δήλωση-σοκ από επιστήμονα: Η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια σαν τον αυτισμό!

Ο Τζιανπάολο Βανόλι, Ιταλός επιστήμονας, δημοσιογράφος, αλλά και φανατικός πολέμιος των εμβολιασμών, υποστηρίζει πως: “τα εμβόλια προκαλούν την....ομοφυλοφιλία”.  
       Σύμφωνα με τη θεωρία του 70χρονου υποστηρικτή της εναλλακτικής ιατρικής: “Τα παιδιά συνηθίζουν στην ιδέα του... εμβολίου από μικρά, αργότερα μεγαλώνουν και προσπαθούν να βρουν τη δική τους προσωπικότητα. Αν το εμβόλια αναστέλλεται από υδράργυρο και άλλες ουσίες που εισβάλλουν στο μυαλό, το παιδί γίνεται gay. Κάθε εμβολιασμός προκαλεί την ομοφυλοφιλία, γιατί αποτρέπει την ανάπτυξη της προσωπικότητας”. 
       Επίσης, ο κ. Βανόλι ανησυχεί για το μέλλον: “Το πρόβλημα είναι ότι στις επόμενες γενιές, οι gay γονείς θα μεταφέρουν την ασθένεια στα παιδιά τους από τη στιγμή που θα βρίσκεται στο DNA τους. Γιατί πρόκειται περί ασθένειας. 
       Μπορούμε να πούμε ότι είναι μία μικρή μορφή αυτισμού. Από τότε που άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί, ο αριθμός των ομοφυλοφίλων έχει αυξηθεί, Είναι καταστροφικό το γεγονός αυτό. Μελλοντικά θα συνεχιστεί σε μεγαλύτερο βαθμό”. 
   http://www.oparlapipas.com