13 Μαρ 2014

Πέθανε επειδή έτρωγε τα νύχια του!

Ο Βρετανός ερασιτέχνης διαιτητής έπαθε σηπτική λοίμωξη και έχασε τη ζωή του 
     Ο Τζον Γκάρντενερ βρήκε τραγικό θάνατο από καρδιακή προσβολή γιατί έτρωγε τα νύχια του μέχρι να ματώσουν. Η κακή του συνήθεια, οδήγησε το άτυχο 40χρονο σε μόλυνση που προκάλεσε καρδιακή προσβολή. 
       Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά δυο εβδομάδες αργότερα πέθανε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζον έπασχε από κατάθλιψη και ήταν διαβητικός. Ο Τζον είχε χάσει το πόδι του το 2011 λόγω διαβήτη και προσπαθούσε να διοχετεύσει κάπου το άγχος του. 
       Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror η μητέρα του Τζον δήλωσε πως οι γιατροί θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι παραπάνω ώστε να σωθεί η ζωή του γιου της. Ένας εκπρόσωπος από το νοσοκομείο Wrightington Wigan and Leigh δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Τζον και πρόσθεσε: «Πάντα προσπαθούμε να παρέχουμε αποτελεσματική θεραπεία και φροντίδα σε όλους τους ασθενείς μας. Είναι σαφές από τα στοιχεία που δόθηκαν ότι ο Τζον έλαβε ένα υψηλό επίπεδο θεραπείας» 
      Ο ιατροδικαστής Alan Walsh δήλωσε: «Αυτός ο θάνατος προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όλους μας. Πιστεύω ότι ο Τζον είχε μια δύσκολη ζωή μετά τη διάγνωση του διαβήτη δεδομένου του γεγονότος ότι έπρεπε να χτυπάει ενέσεις μια ή δυο φορές την ημέρα». 
      Πηγή: newsbeast.gr