24 Απρ 2015

«12η Πεζοπορία – Ανάβαση στην Πάρνηθα 2015»

Η Δημοτική Φροντίδα (Ν.Π.Δ.Δ) του Δήμου Αχαρνών, διοργανώνει στο όμορφο και ήρεμο περιβάλλον της Πάρνηθας, την «12η Πεζοπορία-Ανάβαση στην Πάρνηθα 2015» μέσα στα καταπράσινα έλατα, το καθαρό οξυγόνο, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και το θόρυβο της πόλης, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015. 
        Τόπος συγκέντρωσης : Δημαρχείο Αχαρνών (Φιλαδελφείας 87 & Αθ. Μπόσδα) ώρα: 08:00π.μ. 
      Διαδρομή Α΄(Εύκολη)  Σημείο εκκίνησης: Διασταύρωση Μόλας – Φλαμπουρίου.  Σημείο τερματισμού: Καταφύγιο Φλαμπούρι. 
     Διαδρομή Β΄(Δύσκολη)  Σημείο εκκίνησης: Όρια Θρακομακεδόνων, οδός Καστοριάς.  Σημείο τερματισμού: Καταφύγιο Φλαμπούρι. 
       Η μεταφορά των πεζοπόρων από το Δημαρχείο στα σημεία εκκίνησης των διαδρομών, καθώς και από το σημείο τερματισμού των διαδρομών, προς το Δημαρχείο Αχαρνών, θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν δωρεάν. 
       Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα παπούτσια και καπέλο. 
        Κατά την εκκίνηση των διαδρομών θα δοθούν οδηγίες από το προσωπικό της ΔΗ.ΦΑ., οι οποίοι θα συνοδεύουν τους πεζοπόρους. Επίσης σε όλο το μήκος της διαδρομής θα παρευρίσκεται ιατρός και ο Ερυθρός Σταυρός. 
       Στο σημείο τερματισμού, οι πεζοπόροι θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να απολαύσουν την μοναδική θέα, το φυσικό τοπίο της Πάρνηθας καθώς και να συμμετέχουν στις αθλοπαιδιές (βόλεϊ, ποδόσφαιρο κ.λ.π.). 
       Στους συμμετέχοντες θα προσφέρουμε δωρεάν σάντουιτς και νερό. 
    Θα είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετάσχετε.
       Δηλώστε συμμετοχή στα γραφεία της Δημοτικής Φροντίδας (Ν.Π.Δ.Δ.) Αχαρνών (Αγ. Τριάδος 39) από 27-04-2015 έως 06-05-2015. Τηλ.: 210-2477900. 
     Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.