23 Οκτ 2019

Παναγιώτης Γρηγοριάδης: ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Η αγάπη μας για την πόλη και η ανησυχία μας για τα σοβαρά προβλήματα που την «βομβαρδίζουν» καθημερινά, παλιά και νέα, μας κάνει να επιμένουμε να καταθέτουμε με επιχειρήματα, πόσο άμεσης και σοβαρής αντιμετώπισης χρήζουν το καθένα από αυτά ενώ ταυτόχρονα δεν μας επιτρέπουν να τα προσπερνάμε.
Τον τελευταίο καιρό, γίνεται έντονη συζήτηση για την εγκατάσταση μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών στην πόλη μας. Και επειδή η εμπειρία μας, μας έχει διδάξει ότι στην πόλη μας, πολλά πράγματα προαποφασίζονται και τα μαθαίνουμε μετά, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τη δημοτική αρχή, να γνωστοποιήσει δημοσίως  τις προθέσεις της επί του θέματος και να μας ξεκαθαρίσει αν θα δεχτεί έστω και έναν ακόμα λαθρομετανάστη αφού έχουν πλέον εγκατασταθεί μόνιμα οι φυλακές λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα και όχι έξι μήνες όπως μας διαβεβαίωνε η τότε δημοτική αρχή, τόσο εμάς όσο και τους πολίτες των Αχαρνών.
Προσωπικά από την πρώτη στιγμή της εγκατάστασης των φυλακών λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, εξέφρασα την πλήρη αντίθεσή μου και επισήμανα το τεράστιο έγκλημα που διαπράττεται εναντίον της πόλης μας ενώ  αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για την αποτροπή της εγκατάστασης  τέτοιου είδους δομών στην πόλη μας.
Σήμερα,  επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά το πόσο σοβαρό και επικίνδυνο είναι το έγκλημα που διαπράχθηκε σε βάρος του δήμου Αχαρνών ξεκινώντας από το 2012 και θέτοντας ουσιαστικά τις βάσεις και όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για να γίνει ο δήμος μας κέντρο εγκατάστασης λαθρομεταναστών.
Επιτέλους οι πολίτες των Αχαρνών ας πάψουν να είναι  απλοί θεατές  και ας λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους  ότι το μέλλον των παιδιών αυτού του τόπου δεν υποθηκεύεται και δεν πρέπει να καταδικάζεται από την εκάστοτε δημοτική αρχή…
Ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς οι γραφικοί, όπως θέλει να μας «βαφτίζει» η εκάστοτε δημοτική αρχή. Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται ότι καλλίτερα εν τέλει να είσαι γραφικός παρά υποτελής, ανίκανος και επικίνδυνος….
Παρακάτω παραθέτουμε υλικό από τις θέσεις μας σχετικά με το ζήτημα των φυλακών μεταναστών της Αμυγδαλέζας, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα πόσα ψέματα είπαν οι εμπλεκόμενοι στους πολίτες των  Αχαρνών και σε τι περιπέτειες έχει μπει η πόλη μας.
Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών