21 Οκτ 2011

Απίστευτο: Η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας θα διαφημίζει Τούρκους!

Οι υπεύθυνοι της KAE Kαβάλα, ομάδας μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α1, θεώρησαν εθνικά σωστό και λογικό ότι πρέπει να διαφημίζουν στην φανέλα τους τις "Τουρκικές Αερογραμμές"! Δεν τους ενδιαφέρει αν καθημερινα τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουνΟι υπεύθυνοι της KAE Kαβάλα, ομάδας μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α1, θεώρησαν εθνικά σωστό και λογικό ότι πρέπει να διαφημίζουν στην φανέλα τους τις "Τουρκικές Αερογραμμές"! Δεν τους ενδιαφέρει αν καθημερινα τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν τα εναέρια σύνορα της Ελλάδας, ούτε αν τα πολεμικά τους σκάφη κάνουν το ίδιο. Εκτός αν νομίζουν ότι η τουρκική πολεμική αεροπορία λέγεται "Τουρκικές Αερογραμμές" («Turkish Airlines»), οπότε αφού δεν θεωρεί η κυβέρνηση ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις παραβιάσεις και τις εμπλοκές, αποφάσισαν και αυτοί να την διαφημίσουν!

Σημειώνουμε ότι πρόκειται περί κρατικής εταιρείας που διαφημίζει σε όλο την πλανήτη την τουρκική σημαία και στην διαφήμισή της όπως βλέπουμε, εμφανίζει το κλασικό τουρκικό τόξο των Τούρκων ιππέων της μογγολικής στέππας!

Όλα αυτά προκάλεσαν παρέμβαση του τομεάρχη της Ν.Δ. Πάνου Παναγιωτόπουλου στην Βουλή, όπου με ερώτησή του προς το ΥΠΕΞ ζητα να πληροφορηθεί αν ερωτήθηκε το ΥΠΕΞ και αν ενέκρινε το συμβόλαιο συνεργασίας της ΚΑΕ Καβάλας που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ ανδρών, με την «Turkish Airlines», δηλαδή την Κρατική Αεροπορική Εταιρεία της Τουρκίας, η οποία αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα χορηγού της ομάδος κατέθεσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

-Αν ενημερώθηκε το ΥΠΕΞ για την συγκεκριμένη υπόθεση, υπήρξαν κάποιες ενέργειες στις οποίες προέβη;

-Γενικότερα και ανεξάρτητα προς την συγκεκριμένη περίπτωση, έχει ζητήσει το ΥΠΕΞ να ενημερώνεται για οικονομικές συναλλαγές και δοσοληψίες, που μπορεί να σχετίζονται και με θέματα Εθνικής ασφάλειας της χώρας μας; Έχει συγκροτηθεί κάποια επιτροπή αρμοδίων, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία;

Image