19 Αυγ 2012

Υεμένη: Τον σταύρωσαν επειδή έγινε χριστιανός!

Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας. 
      Μπορεί η ελευθερία ζωής και σκέψης να είναι αγαθά που προσφέρονται πλουσιοπάροχα ακόμη και σε αυτούς που καταδυναστεύουν την ζωή, την σκέψη και τα πιστεύω μας, όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με χώρες στις οποίες ο ισλαμισμός αποτελεί την κυρίαρχη τάξη, η οποία αποφασίζει -εν ψυχρώ- για την ζωή και τον θάνατο όσων τολμούν να τον αμφισβητήσουν ή να τον απαρνηθούν. 
     Η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη της ανοχής προς τον χριστιανισμό, εκείνων που προστρέχουν στην χώρα μας για να… σωθούν. Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν πολίτη της Υεμένης, ο οποίος είχε το θράσος να βαπτισθεί χριστιανός! Κι επειδή αμφισβήτησε το Ισλάμ, τον σταύρωσαν!.. 
      Τι είπατε; Ο πολυπολιτισμός και η πανθρησκεία αποτελούν το σκοπό της Νέας Τάξης, η οποία θέλει να επιβάλει την ισότητα, την ισονομία, την ελευθερία και τον εν γένει πλούτο στους ανθρώπους; Ξανακοιτάξτε την φωτογραφία, πάρτε τη Νέα Τάξη σας και πάτε στο καλό… για να μην σας πούμε να πάτε εκεί από όπου ήρθατε! (kostasxan) 
      Φυσικά κάτι παρόμοιο περιμένει και τους Χριστιανούς στη Συρία εάν πέσει ο Άσαντ από τους "δημοκράτες" του υουργείου εξωτερικών. Το παγκόσμιο κυνήγι στο Χριστιανισμό έχει ξεκινήσει. Στο Δυτικό κόσμο πολιτισμένα (απολύσεις, δικαστήρια κ.α) και στον υπόλοιπο με φυσικό θάνατο συνήθως φρικτό όπως στις ρωμαικές αρένες. 
     Τα πράγματα είναι απλά. Χριστιανισμός και Ισλάμ (όχι μουσουλμανισμός, μιλάμε για φονταμενταλιστές) δεν πάνε μαζί.     
        Πολλοί από αυτούς που έχουμε μαζέψει δυστυχώς ανήκουν σε αυτή την πολύ "ασύμβατη" για τα ήθη μας κατηγορία. Ολοι ανησυχούν για τις γυναίκες τους, και τις κόρες τους, γιατί πράγματα που για εμάς είναι φυσιολογικά και ανεκτά για αυτούς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Όμως αυτοί είναι οι ξένοι αυτοί πρέπει να συμμορφωθούν. 
    Μην το περιμένετε αυτό, θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους και ότι πρέπει να μας κάνουν σαν και αυτούς, αλλιώς να πάψουμενα υπάρχουμε. Ελπίζουμε να μην δούμε τέτοιο γεγονός στη χώρα μας, για αυτό το λόγο το δημοσιεύουμε για να έχουν γνώση οι φύλακες, και να μην ακούσουμε το περιβόητο "δεν ξέραμε, δεν καταλάβαμε".