8 Ιαν 2015

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΖΧΑΡ Συγκλονιστική ομιλία αλ Σίσι στην έδρα των φανατικών ισλαμιστών: "Θέλετε να δολοφονήσετε 5,4 δισ. μη-μουσουλμάνους"

Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι πραγματοποίησε μία προφητική ομιλία στο πανεπιστήμιο του Αζχάρ στο Κάιρο για το τι θέλουν να πράξουν οι ισλαμιστές-τζιχαντιστές όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλά και στη Δύση και δεν δίστασε να αποκαλύψει την δολοφονική ιδεολογία του Ισλάμ ενώπιον φανατικών ισλαμιστών. 
      Την ώρα που οι ηγέτες της Δύσης, με επικεφαλής τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και συμμέτοχο τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ έκλειναν το μάτι στους ισλαμιστές και τους άφηναν να δρουν ανενόχλητοι πιστεύοντας πώς η φωτιά δεν θα φτάσει και έξω από το σπίτι τους (όπως συνέβη χθες στο Παρίσι) ο Αιγύπτιος Πρόεδρος εκφωνούσε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μία ομιλία γροθιά στο στομάχι του συστήματος που περιθάλπει τους ισλαμιστές. 
    Μπροστά στους κορυφαίους ισλαμικούς μελετητές του πανεπιστημίου του Αζχάρ και σε ένα ακροατήριο, το οποίο αποτελούνταν κυρίως από φονταμελιστές μουσουλμάνους, ο στρατηγός Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι τόλμησε να μιλήσει για τη ρίζα του κακού, την ισλαμιστική ιδεολογία. 
       Σημειώνεται πώς το πανεπιστήμιο Αζχάρ ιδρύθηκε από την Φατιμική (από την Φατίμα, κόρη του Προφήτη Μωάμεθ) δυναστεία της Αιγύπτου και θεωρείται το σημαντικότερο φυτώριο του σουνίτικου Ισλάμ. 
      Αμφισβήτησε τις βασικές πεποιθήσεις αυτών των μελετητών, καθώς υποστήριξε ότι το Ισλάμ έχει φτάσει στο σημείο να ανταγωνίζεται ολόκληρο τον κόσμο και τόνισε, «είναι αδιανόητο το ότι 1,6 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι επιχειρούν να δολοφονήσουν 5,4 δισεκατομμύρια μη-μουσουλμάνους». 
     Ο πρόεδρος της Αιγύπτου πρόσθεσε ότι ο ισλαμικός κόσμος καταστρέφεται και κινδυνεύει να χαθεί από τα χέρια των ίδιων των μουσουλμάνων. Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο στρατηγός Σίσι έχει επισημάνει και τον «βρώμικο» ρόλο της Τουρκίας που ενισχύει και εξοπλίζει τους τζιχαντιστές. 
      Άλλωστε η στήριξη του Ρ.Τ. Ερντογάν στη Μουσουλμανική Αδελφότητα του Μοχάμεντ Μόρσι ήταν αυτή που προκάλεσε και το ρήγμα στις σχέσεις Τουρκίας-Αιγύπτου με τον Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι να επιτίθεται με κάθε ευκαιρία στον Τούρκο Πρόεδρο. 
        Αξίζει δε να σημειωθεί πώς ο Αιγύπτιος Πρόεδρος, προ ημερών παρέστη στη λειτουργία των Χριστουγέννων στον Κοπτικό ναό του Αγίου Μάρκου, στο Κάιρο. Έχοντας πάνω του τα βλέμματα εκατομμυρίων τηλεθεατών ζήτησε συγγνώμη από τους πιστούς, ασπάστηκε τον Κόπτη πάπα Θεόδωρο και τόνισε ότι «όλοι είμαστε πάνω απ’ όλα Αιγύπτιοι». Ήταν η πρώτη φορά που ένας Αιγύπτιος πρόεδρος παραβρισκόταν σε χριστιανική λειτουργία, έστω και για λίγα λεπτά. 
        Ο στρατηγός Σίσι κάνει μία προσπάθεια να ανορθώσει ξανά την Αίγυπτο και να αποβάλει τα ακραία στοιχεία που καλλιέργησε η Μουσουλμανική Αδελφότητα του Μοχάμεντ Μόρσι παίζοντας παιχνίδια με τον Ρ.Τ. Ερντογάν.