9 Ιαν 2015

ΝΕΕΣ TIMEΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ... 132 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 1 ΕΤΟΥΣ ΕΩΣ 9 ΚΙ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΕΩΣ ΤΑ 20 ΜΟΛΙΣ 100 ΕΥΡΩ...!!!

Για πρώτη φορά αποδείχτηκε επίσημα πως η ISIS πουλά σκλαβοπάζαρα γυναίκες χριστιανές και Εζίντι που συλλαμβάνει. 
     Αναφέρεται πως πάνω σε ανώτατο στέλεχος της ISIS που σκοτώθηκε, βρέθηκε έγγραφο το οποίο φέρει την σφραγίδα της οργάνωσης και λέει πως οργανώθηκε παζάρι στο οποίο πουλήθηκαν γυναίκες που ήταν χριστιανές και άλλες που λάτρευαν τον σατανά. 
      Στο έγγραφο που φέρει ημερομηνία 16/10/2014 αναφέρεται πως οι ηλικιωμένες γυναίκες πουλήθηκαν πιο φτηνά ενώ οι νεότερες πιο ακριβά. 
      Στο έγγραφο με τίτλο ¨Τιμές πώλησης λείας¨ που στάλθηκε μόνο στους ανώτερους διοικητές της ISIS, αναφέρεται πως ¨Εις το όνομα του Θεού. Υπάρχει αγορά για την πώληση της λείας και των γυναικών. Οι τιμές σε αυτή την αγορά έπεσαν πολύ. Το πέσιμο των τιμών σημαίνει πως πέφτει και η οικονομία του Ισλάμ. Όσοι δεν δέχονται αυτή την αγορά θα σκοτώνονται¨. 
     Στο κάτω μέρος του εγγράφου όπου υπάρχουν οι τιμές των γυναικών που θα πωλούνται δίπλα σε όλες υπάρχει και ο όρος ¨χριστιανές¨ ή ¨λατρεύουν το σατανά¨. Σύμφωνα με την λίστα οι γυναίκες μεταξύ 30-40 ετών πωλούνται 139 λίρες (σχ. μεταφρ 50 ευρώ), οι 20-30 ετών 66 ευρώ, οι 10-20 χρονών 100 ευρώ, ενώ οι γυναίκες της ηλικίας 40-50 θα πωλούνται 33 ευρώ. Στο πιο κάτω μέρος της λίστας αναφέρεται πως τα κορίτσια 1-9 χρονών θα πωλούνται 132 ευρώ. 
      Παρακάτω αναφέρεται πως ένα άτομο μπορεί να αγοράσει το πολύ τρεις γυναίκες, αλλά ότι από αυτό εξαιρούνται οι Σύριοι και οι Τούρκοι που μπορούν να αγοράσουν όσες γυναίκες θέλουν.
      katohika.gr