11 Μαρ 2017

Γιατί οι μουσουλμάνοι περιφρονούν τις γυναίκες τους;

Ο George Horton αποκαλύπτει απλά πράγματα που δεν έχετε σκεφθεί.

Όλoι γνωρίζουν πόσο υποφέρουν οι στις λεγόμενες ισλαμικές χώρες. Όχι μόνο αυτές που θέλουν να χειραφετηθούν, αλλα και γενικά η μέσα στην οικογένειά της. Έχετε όμως αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό ειδικά στο ;

Η εξήγηση είναι πολύ απλή και μας την δίνει ο περίφημος Πρόξενος των στην George Horton.
Βασικό χαρακτηριστικό του Ισλάμ είναι η έλλειψη συζυγικής πίστης από την πλευρά του άνδρα.
Η έλλειψη αυτή έχει θεσμοθετηθεί.
Το επιτρέπει στους πλούσιους μουσουλμάνους να πάρουν πολλές γυναίκες, εφόσον έχουν την δυνατότητα να τις συντηρήσουν.
Με αυτό τον τρόπο, όπως σημείωνε ο George Horton, τους δίνει την ελευθερία να μετατρέψουν το σπίτι τους σε πορνείο, όπως άλλωστε είχαν κάνει πολλοί μουσουλμάνοι από την ίδρυση του Ισλάμ μέχρι σήμερα (πβ. τα χαρέμια των σουλτάνων-χαλίφηδων). Είναι επίσης γνωστό ότι την πολυγαμία εφήρμοσε και ο ίδιος ο Μωάμεθ.
Τί γίνεται όμως με τους φτωχούς μουσουλμάνους;
Είναι δυνατόν ο να τους αδικήσει;
Είναι δυνατόν να μείνουν μόνο με μία γυναίκα;
Το Ισλάμ έχει προνοήσει και για αυτούς.
Τί έκανε; Απλά τους υπόσχεται την αιώνια μοιχεία. Νά πώς περιγράφει αυτήν την απλή αλήθεια ο G. Horton:
«Η Καινή Διαθήκη διδάσκει την αγνή ζωή και μάλιστα αποκλίνει προς τον ασκητισμό. Ο ίδιος ο Χριστός ήταν παρθένος και ακηλίδωτα αγνός. Το Κοράνι είναι αισθησιακό στη διδασκαλία του, τόσο για τη ζωή αὐτή, όσο και για την επομένη. Υπόσχεται στον αληθινό πιστό ότι, μόλις φτάσει στον άλλο κόσμο, θα του παραχωρηθεί μία ομάδα από παραδείσια θηλυκά. Βέβαια, η σχέση που θα έχουν οι επίγειες σύζυγοι με την ομάδα αυτή είναι μάλλον ακαθόριστη. Αυτό το δόγμα του Κορανίου εξηγεί καθαρά την περιφρόνηση, με την οποία αντιμετωπίζουν τη γυναίκα οι οπαδοί του μουσουλμανισμού» (G. Horton, «Η μάστιγα της Ασίας», μετάφρ. Β.Γ.Σολομωνίδου, εκδ. «Βιβλιοπωλείον της Εστίας», Αθήνα 2014, σελ. 226).
Με άλλα λόγια, το θεσμοθέτησε την επίγεια μοιχεία για τους μουσουλμάνους που έχουν τους πόρους και σε μεταφυσικό επίπεδο την αιώνια μοιχεία για όσους δεν έχουν τους πόρους.
Είναι δυνατόν να αγαπά την γυναίκα του κάποιος ο οποίος μοιχεύει;
Ασφαλώς όχι.
Είναι δυνατόν να αγαπήσει την γυναίκα του κάποιος ο οποίος περιμένει μετά τον θάνατό του να απολαύσει την αιώνια μοιχεία;
Απαντείστε εσείς.
Αν και δεν έχει τη δυνατότητα να πράξει την μοιχεία στην γη, αναμένει να την πράξει στον ουρανό, αιώνια.
Για αυτό ο Κύριος απαγόρευσε την αμαρτία ακόμη και με την σκέψη: «αυτός που θα δει γυναίκα και θα την επιθυμήσει, ήδη την έχει μοιχεύσει μέσα στην καρδιά του».