13 Μαρ 2017

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ Κατρούγκαλου. Υπέρ των Τούρκων και κατά των Ευρωπαίων!

«Δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις άλλων χωρών, αλλά ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις. Το μόνο πρόβλημα που τίθεται είναι εκείνο της δημόσιας ασφάλειας»,είπε ο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος,ο οποίος συντάχθηκε με την άποψη της Τουρκίας,σχετικά με τις απαγορεύσεις τουρκικών προεκλογικών συγκεντρώσεων  σε Ολλανδία, Ελβετία και Γερμανία.Οι Ολλανδοί τάχθηκαν εξαρχής κατά των τουρκικών προεκλογικών συγκεντρώσεων κάτι που δείχνει την ακεραιότητα τους στο ζήτημα με την Τουρκία και την αδιαφορία τους για τις απειλές του Σουλτάνου.

«Προσπαθούμε πάντοτε οι σχέσεις μας με την Τουρκία να είναι φιλικές, έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη» τόνισε.
Ο κ.Κατρούγκαλος ξεχνά μάλλον τις συνεχείς προκλήσεις των Τούρκων,οι οποίες κάθε άλλο παρά το αίσθημα της ασφάλειας προκαλούν στη χώρα μας,εφόσον αυτό είναι το ζήτημα που τον απασχολεί.
Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για συγκεντρώσεις και στη χώρα μας, εν όψει του τουρκικού δημοψηφίσματος: «Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύσουμε την επικοινωνία μαζί τους, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τροφοδοτήσουμε μια ένταση, που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ευρώπη και κινδυνεύει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση μας».