2 Μαΐ 2013

«Είμαι εχθρός του ελληνικού έθνους»

Προκλητικές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο έκανε ο ένας εκ των πέντε συλληφθέντων της Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για τον 40χρονο αντιεξουσιαστή παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2011 για οπλοκατοχή. 
      Ο 40χρονος αντιεξουσιαστής, λίγο μετά την φυλάκιση του, είχε κάνει μια ανάρτηση στο διαδίκτυο στην οποία ανέφερε: «Η σύλληψη δεν ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης επιχείρησης. Η συνάντηση με τους ένστολους μισθοφόρους ήταν συμπτωματική. 
      Δεν κατηγορούμαι για κανένα άλλο γεγονός εκτός της οπλοφορίας. Ούτε έγινε μέχρι τώρα κάποια απόπειρα από τους σκηνοθέτες της ασφάλειας να με συνδέσουν με άλλες δικαστικές υποθέσεις ή να εμπλέξουν άλλους ανθρώπους, παρότι εισέβαλαν στο σπίτι μιας συντρόφισσας (συν του δικού μου και του πατέρα μου). Η σύλληψή μου ήταν ευκαιρία για τους αστυνομοτρομοκρατικούς μηχανισμούς ώστε να με αποσπάσουν από τα ανοιχτά εξεγερσιακά κοινωνικά μέτωπα, να με περιορίσουν, να με κατοπτεύσουν. Αυταπατώνται. Οπου σταθούμε είναι ένα σημείο αγώνα ενάντια στο κράτος, σε αφεντικά, σε κάθε τυραννία, σε κάθε εξουσία. Τα τεχνητά σύνορα δεν μπορούν να σπάσουν τους αγώνες. Οι αγώνες θα σπάσουν τις φυλακές». 
      Μεταξύ άλλων, στις 29 Φεβρουαρίου του 2012 με ανάρτηση του στο indymedia, τόνιζε: «Είμαι εχθρός του ελληνικού έθνους και κάθε έθνους. Διότι πρόκειται για πολεμικούς μηχανισμούς κοινωνικής αποσύνθεσης και υποδούλωσης. Η εθνική συνείδηση είναι το προκάλυμμα της αφομοίωσης στον αστικό ολοκληρωτισμό, της αφομοίωσης στον ιδιωτικό ωφελιμισμό, στην εκμετάλλευση και στην συσσώρευση, στην δικτατορία του νόμου· είναι η φοβική και μισάνθρωπη κέλευση της υποταγής στο κράτος. Κεφαλαιούχοι, πολιτικάντηδες, λόγιοι βρικόλακες και μισθοφόροι συναποτελούν τον πυρήνα του έθνους εξαπαρχής του. Εκατόν ενενήντα χρόνια εξαπάτησης, καταπίεσης, αποικειοποίησης και μητροπολιτικού εγκλεισμού, η ιστορία του έθνους μέσα στα σύνορα του ελληνικού κράτους. Εκατόν ενενήντα χρόνια πολεμικής συστράτευσης με τις μεγάλες δυνάμεις του κεφαλαίου, η θέση του ελληνικού έθνους στην εξέλιξη της διακρατικής κυριαρχίας». 
      Φυσικά τελείως συμπτωματικά ακριβώς τις ίδιες θέσεις έχει και η Νέα Τάξη Πραγμάτων, δηλαδή την καταστροφή των εθνών, και των "τεχνητών" συνόρων, και όλοι μαζί να ζήσουμε κάτω από την ίδια στέγη (Παγκόσμιο Καθεστώς), να μην πιστεύουμε τίποτα, και να αναγάγουμε την Υλη σε θεό. Παραδόξως οι σκοποί του ταιριάζουν με τους σκοπούς των εξουσιαστών που απεχθάνεται. Είναι και αυτό ένα από τα "ανεξήγητα" της ζωής. 
      Πολύ κοντά στις απόψεις της ΝΤΠ.