11 Μαΐ 2013

Το υπουργείο Παιδείας χρηματοδοτεί το τζαμί τη στιγμή που οι Πανελλαδικές είναι στον "αέρα"

Τη στιγμή που οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι στον αέρα με «όμηρους» χιλιάδες μαθητές λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης να τα «βρει» με τους καθηγητές, το υπουργείο Παιδείας και ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος βρήκαν τρόπο να εξασφαλίσουν το 1.000.000 ευρώπου απαιτούνται για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό. Πρόκειται για απίστευτη πρόκληση σε βάρος των Ελλήνων προκειμένου να ικανοποιηθούν οι παράνομοι μετανάστες. 
       Σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή το υπουργείο Παιδείας θα μεταφέρει πιστώσεις της τάξεως των 946.000 ευρώ στο υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης προκειμένου το τελευταίο να δημοπρατήσει την κατασκευή του τζαμιού. Το ποσό θα αποδεσμευθεί σε δύο δόσεις (500.000 και 446.000 ευρώ) μέχρι και το Σεπτέμβριο, οπότε και θα ξεκινήσει η ανέγερση του. 
       Τότε δηλαδή που το υπουργείο Παιδείας θα επικαλείται πάλι οικονομικά προβλήματα για να μοιράσει στους μαθητές φωτοτυπίες αντί σχολικών βιβλίων, που θα εισηγείται νέες συγχωνεύσεις σχολείων γιατί δεν μπορεί να συντηρήσει τα ήδη λιγοστά στα οποία έχει στοιβάξει τους μαθητές και θα ψάχνει να βρει δασκάλους και καθηγητές για να καλύψει τα κενά. 
       Μεθοδεύεται δε η θετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στην κατασκευή του τζαμιού, καθώς έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ανέγερσης ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο Εξωραιστικός Σύλλογος «Αθηνά», ένας πανεπιστημιακός, δύο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και πέντε κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού. Με άνωθεν παρεμβάσεις επιχειρείται να αρθεί το συντομότερο και το τελευταίο εμπόδιο του ΣτΕ για να γίνει Μέκκα η Αθήνα. 
        Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, με σύμμαχο το Δήμαρχο των λαθρομεταναστών Γ. Καμίνη που πρωτοστατεί στην ανέγερση του κεντρικού τεμένους στο Βοτανικό και θέλει άλλα δύο τζαμιά σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας, ικανοποιεί το αίτημα των μουσουλμάνων, νόμιμων και παράνομων, αλλά και του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν όταν αυτός αρνείται το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, θέλει να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί και αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. 
       Με τέτοιες κινήσεις η Ν.Δ. προκαλεί του Έλληνες και στρώνει το βούτυρο στο… ψωμί της Χρυσής Αυγής.