23 Ιουν 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος 
 Με αφορμή το άρθρο «Ελλάδα - Κίνα, σχέση στρατηγικής σημασίας και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παγκόσμιος διπλωματικός πολεμος αυτή την στιγμή πάνω από την Κρήτη!» θέλω να επισημάνω τα εξής: 
      Το αεροδρόμιο για το οποίο συζητούν και για το οποίο γίνεται αυτό το «άγριο» διπλωματικό παιχνίδι, μεταξύ Ελλάδας-Κίνας-ΗΠΑ, είναι το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Καστελίου, όπου στεγάζεται η 133 Σμηναρχία Μάχης. 
       Πριν από ένα μήνα δημοσίευσα ένα άρθρο και προειδοποιούσα για την «περίεργη» απόφαση τους να κλείσουν το μοναδικό πολεμικό αεροδρόμιο της Ελλάδος, από όπου επιχειρούν ΑΜΕΣΑ τα ελληνικά μαχητικά, στην περιοχή των Δωδεκανήσων. 
      ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ: “Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ ΚΑΙ Ο ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ 133 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.” 
    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θέλουν να φέρουν περισσότερους τουρίστες, ή ΚΙΝΕΖΙΚΑ εμπορευματοκιβώτια. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και δεν θα πούλαγα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ για κανένα Κινέζικο «ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ». 
       Όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο, ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ, έχουμε χάσει ουσιαστικά τον εναέριο χώρο του Νοτιοανατολικού Αιγαίου , δηλαδή παραχωρούμε στους Τούρκους τα Δωδεκάνησα και το Καστελόριζο. 
      ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ. 
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;; ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;; 
     ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. 
      Ιωάννης Λαμπρόπουλος συγγραφέας-ερευνητής 
     triklopodia