29 Ιαν 2016

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ»! Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΡΟΥ!

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη 
   «Merkel, schicke Deine Söhne wieder nach Hause»! -Μέρκελ στείλε τα αγαπημένα παιδιά σου, (ισλαμιστές εγκληματίες), πίσω αλλιώς…. 
  «Δεν φταίνε οι Ευρωπαίοι για το κατάντημα στις χώρες τους αλλά οι διαφθαρμένες κυβερνήσεις τους.»  
       Το 2009 η Ε.Ε. αποφάσισε την λεγόμενη «ανανέωση της Ευρώπης μετά μετεγκατάστασης». Η μαζική μετανάστευση γίνεται υπό την καθοδήγηση των Βρυξελλών. 
    Στην πραγματικότητα κανένας Σύρος δεν χρειάζεται πλέον να μεταναστεύσει. Μια ομάδα Ιταλών ερευνητών πήγε στην βομβαρδισμένη Συρία μέσα στις πόλεις και τράβηξαν σκηνές και μίλησαν με τον κόσμο που ζει και αγωνίζεται εκεί να ξανακτίσει την περιοχή και πάλι. 
      Την πόλη που τράβηξαν την ελέγχει ο Άσαντ και την ξανακτίζουν εκ θεμελίων. «Οι αληθινοί πατριώτες και οι έξυπνοι μείνανε στην πατρίδα τους και τώρα αγωνίζονται για την γη τους. Αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη και στην Γερμανία δεν είμαστε εμείς, αλλά οι εγκληματίες τρομοκράτες του ΙΣΙΣ και της Αλ Νούσρα». 
        Το ιταλικό team γνώρισε εκεί έναν άντρα ο οποίος πήρε τους Ιταλούς στο σπίτι του και τους είπε κάποιες αλήθειες που σίγουρα θα σας συγκλονίσουν. Η πρώτη του χαρακτηριστική και ειρωνική φράση ήταν, «Κυρία Μέρκελ μπορείτε να στείλετε τους αγαπημένους γιους σας πάλι πίσω!». Οι «αγαπημένοι γιοι» της Μέρκελ είναι όλοι οι εγκληματίες του συριακού εμφυλίου. 
       Ο κύριος λέει στο βίντεο ότι “εσείς οι Ευρωπαίοι θα πληρώσετε για αυτό, και αν όχι εσείς τα παιδιά σας σίγουρα.» Ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει και λέει ότι δεν θέλω να σας προσβάλω, αλλά εσείς οι Ευρωπαίοι ήσαστε πραγματικά βλάκες. Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, όπως δεν μπορεί και αυτό το… «γουρούνι» ο Γάλλος Holland! Εκτέλεσαν στο Παρίσι 160 άτομα εν ψυχρώ, και τώρα ανυπομονούν να πάνε στην Ιταλία να πράξουν ακριβώς τα ιδία. 
       «Οι τρομοκράτες ήρθαν μέσα στα σπίτια μας και πήραν με το έτσι θέλω τις γυναίκες μας για να τις βιάσουν και εσείς τα κορόϊδα τους αφήσατε να έρθουν στην Ευρώπη. Είναι από την ISIS και την Al Nusra. Εδώ αγωνίζονται εναντίον τους οι Χριστιανοί, οι Δρούζοι και οι Αλαουΐτες. 
       Για αυτά τα λάθη σας θα πληρώσετε εσείς και τα παιδιά σας γιατί αυτά που φορτωθήκατε εσείς ήταν τα δικά μας σκουπίδια! Θα δείτε πολύ γρήγορα και θα μετανιώσετε πικρά. Στις χώρες σας όπως Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ρωσία και Σερβία θα υπάρξουν βομβιστικές επιθέσεις. Γι’ αυτό ήρθαν στην Ευρώπη, για να σας… κόψουν όλους τα κεφάλια!». 
      Σκεφτείτε, με όλα αυτά τι μπορεί να κάνουν αύριο και στην ανυπεράσπιστη Ελλάδα. 
     ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ 
    www.nikosxeiladakis.gr 
     pentapostagma.gr