19 Σεπ 2019

Συντονιστικό Κατοίκων Αγία Άννα Αχαρναί: Ανοιχτοί Αθλητικοί Χώροι

Την Τετάρτη 18/09/2019, μετά την αυτοψία από κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη ημέρα στον χώρο των ανοιχτών γηπέδων της Αγίας  Άννας παρουσία του Αντιδήμαρχου της Τεχνικής Υπηρεσίας, προχώρησαν στη αποξήλωση των μπασκετών λόγο ακαταλληλότητας.
Στις 23/04/2019, και γνωρίζοντας πως ο Δήμος μας δεν έχει λάβει απόφαση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων», υποβάλαμε αίτημα με το οποίο ζητούσαμε την συμμετοχή του Δήμου μας στο πρόγραμμα και την αποκατάσταση των γηπέδων μέσα από αυτό. Είναι σαφές πως με την αποδοχή της χρηματοδότησης του Υπουργείου Εσωτερικών θα μπορούσαν να αποκατασταθούν περισσότεροι από έναν αθλητικοί χώροι, με χρήματα τα οποία είναι δικά μας και όχι με χορηγούς όπου μας μετατρέπουν σε ζητιάνους προκειμένου να έχουμε τα αυτονόητα.
Θέτουμε τα εξής ερωτήματα :

Ποιο είναι το σχέδιο για τη συνέχεια της νέας Δημοτικής Αρχής σχετικά με την αποκατάσταση του;

Πότε θα κατατεθεί το Τεχνικό Δελτίο προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος ώστε με την κρατική χρηματοδότηση να αποκατασταθεί πλήρως και να έχουν τα παιδιά στη συνοικία μας ασφαλείς, σύγχρονους και με ελεύθερη πρόσβαση αθλητικές εγκαταστάσεις;

Αναμένουμε την απάντηση της Δημοτικής Αρχής

Αχαρνές 19/09/2019
Συντονιστικό Κατοίκων Αγία Άννα