16 Οκτ 2012

Με μεγάλο κέφι η γιορτή των ηλικιωμένων

       Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, γεύμα με μουσική και χορό. 
        Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Μπάμπης Χολίδης» το οποίο γέμισε με ηλικιωμένους που γευμάτισαν και χόρεψαν με την ψυχή τους. 
     Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Ντούρος Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κος Βρεττός Μιχάλης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κος Σαββίδης Κώστας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Φ.Α. ο κος Πολυμενέας Παναγιώτης και η κα Φαμελίτου Πόπη. 
    Την εκδήλωση επιμελήθηκε η κα. Φλουρή Αναστασία, Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ, η οποία με συντονισμό και την άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο και όλα των εργαζομένων πέτυχαν μια τέλεια διοργάνωση. 
    Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο. Ντούρο Παναγιώτη ο οποίος ομόρφυνε την εκδήλωση διακοσμώντας το χώρο με τριαντάφυλλα. 
   Πιστοί στις δεσμεύσεις μας των τελευταίων 22 μηνών, ολοκληρώσαμε άλλη μία εκδήλωση με μηδενικό κόστος για την Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών.