3 Οκτ 2012

Οστεοπόρωση

Μεγάλη εκδήλωση προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης στις Αχαρνές  
       Η Δημοτική Φροντίδα του Δήμου Αχαρνών και ο Πρόεδρος κος Μιχάλης Βρεττός σε συνεργασία με τoν Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, ώρα 17:00 με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δήμου Αχαρνών(Φιλαδελφείας & Μπόσδα 87) 
      Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη, την διατροφή και πολλά άλλα. 
    Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη: την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων οστικής πυκνότητας, και τη διεξαγωγή ενημερωτικών ομιλιών από εξειδικευμένους επιστήμονες. 
      Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10/10/2012, ώρες 10:00 έως 16:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δήμου Αχαρνών. Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2102445438 κα. Δρόκαλου Αγγελική 
          Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους. 
      Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.