11 Απρ 2016

Ξέσπασμα Σύρου κατά της κυβέρνησης: Κοροϊδεύουν, είναι για Όσκαρ! - Τον εξύβρισε ο προπαγανδιστής της Αυγής

«Δεν υπάρχει πουθενά να τους πάνε και κάνουνε όλο αυτό το θέατρο, οι άνθρωποι είναι για Όσκαρ» κατήγγειλε ο γγ του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος Ανουάρ Μπάκρι.
       Δριμύ κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης για τους χειρισμούς στο θέμα των προσφύγων που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος Ανουάρ Μπάκρι. «Δεν υπάρχει κράτος» είπε ο κ. Μπάκρι σε συνέντευξή του στον Σκάι και ξέσπασε: «Αυτό που γίνεται είναι ένα οργανωμένο έγκλημα που συντελείται στην πλάτη των Σύρων, μιλάμε για ένα θίασο, το κράτος είναι απόν, ένας Ερυθρός Σταυρός είναι μόνο που δίνει κάτι σάντουιτς». 
       Ο γενικός γραμματέας της κοινότητας των Σύρων που ζουν στην Ελλάδα δήλωσε θυμωμένος και υποστήριξε: «Δεν πρέπει να τους αφήνουνε, αυτοί τους έχουνε στο λιμάνι του Πειραιά, ο θίασος της κυβέρνησης». 
      Όταν οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι οι λιμενικοί μοιράζουν φυλλάδια με οδηγίες στους πρόσφυγες, ο κ. Μπάκρι τόνισε: «Ποια φυλλάδια, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι 50 τέτοιοι οργανωμένοι της αστυνομίας, ειδικές δυνάμεις δεν μπορούν να το εκκενώσουν σε 10 λεπτά; 
      Μα κοροϊδευόμαστε;» «Μα αυτό είναι βία» είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ακραίως» Τάκης Χατζής. 
        «Δεν υπάρχει βία κύριε, οι άνθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι, έχουν τα παιδιά τους, δεν υπάρχει πουθενά να τους πάνε και κάνουνε όλο αυτό το θέατρο, οι άνθρωποι είναι για Όσκαρ!» συνέχισε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος. 
        «Μα είναι δυνατόν να μην μπορούν να κάνουν καταγραφή;» κατηγόρησε τις αρμόδιες υπηρεσίες και κατήγγειλε ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες «μας γράφουνε στα παλιά τους τα παπούτσια». 
       «Ο θίασος κυβερνάει κ. Χατζή, ο θίασος κυβερνάει, είναι έγκλημα αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή» υπογράμμισε ο Ανουάρ Μπάκρι και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να γίνεται μικροπολιτική στην πλάτη του λαού μας». 
      Στις καταγγελίες και το κατηγορώ του Ανουάρ Μπάκρι, γενικού γραμματέα του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος, αντέδρασε ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος, εις εκ των παρισταμένων στο στούντιο της εκπομπής του Σκάι. 
      «Είναι μεταγραφή της ΝΔ, ο Άδωνις των Σύρων είναι, ο Άδωνις των Σύρων, είναι σε παράκρουση» είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής για το ξέσπασμα του κ. Μπάκρι. 
    Πρώτο Θέμα