16 Σεπ 2016

Συναρπαστικό το φετινό Athens Rally Sprint στον Δήμο Αχαρνών

Μια άρτια διοργάνωση που πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν το 4ο Athens Rally Sprint, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στον Δήμο Αχαρνών. 
        Η εκκίνηση δόθηκε στην πλατεία Θρακομακεδόνων παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβού, ενώ το service park του αγώνα φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό. 
       Στο 4ο Athens Rally Sprint συμμετείχαν 57 πληρώματα τα οποία αγωνίστηκαν στην Ειδική Διαδρομή "Άγιος Μερκούριος", μια από τις πιο φημισμένες ασφάλτινες διαδρομές της Ελλάδας και η πιο γνωστή της Αττικής. 
       Οι καιρικές συνθήκες ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην εξέλιξη του αγώνα, αλλά η άψογη διοργάνωση και η αγωνιστική διάθεση των πληρωμάτων αντάμειψαν και με το παραπάνω τους θεατές που παρακολούθησαν το 4ο Athens Rally Sprint. 
      Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πραγματοποίηση του αγώνα, συνεχάρη την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) για την άψογη διοργάνωση και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αχαρνών θα είναι σταθερός συμπαραστάτης και υποστηρικτής του Athens Rally Sprint, καθώς πρόκειται για μια διοργάνωση που συνδέεται άρρηκτα με την περιοχή του Δήμου Αχαρνών, προσφέρει πλούσιο θέαμα και με αφορμή τον αγώνα ο Δήμος Αχαρνών γίνεται πόλος έλξης επισκεπτών, οι οποίοι εκτός από τα περάσματα των πληρωμάτων, απολαμβάνουν και τις φυσικές ομορφιές των Αχαρνών.