17 Δεκ 2019

Διαλυμένη χώρα: 2.661 παράνομοι μετανάστες μπήκαν σε Ιταλία, Βουλγαρία και Κύπρο το 2019 - 68.000 στην Ελλάδα!

Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία εμπιστευτικής έκθεσης της ΕΕ για την παράνομη μετανάστευση, για την πρωτοφανή διάλυση που επικρατεί στα κατ΄ευφημισμόν σύνορα της Ελλάδας.
Στην έκθεση που αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Die Welt τα στοιχεία πραγματικά σοκάρουν για το πόσο χαμηλά έχει κατρακυλήσει αυτή η χώρα.
Την ώρα που τρεις χώρες μαζί Ιταλία, Βουλγαρία και Κύπρος έχουν δεχθεί για το 2019, 2.661 αλλοδαπούς, η Ελλάδα (το βαρέλι δεν έχει πραγματικά πάτο) δέχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα 68.000, οι οποίοι εάν προστεθούν στους εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν εισβάλει τα προηγούμενα χρόνια καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι η Ελλάδα, όπως την ξέραμε, έχει πια τελειώσει.
Νέα ευρωπαϊκή έκθεση αποκαλύπτει την μεγάλη αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών που καταφθάνουν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς τα σύνορα της "χώρας" είναι ορθάνοικτα.
Σύμφωνα με νέα, εμπιστευτική, έκθεση της ΕΕ στην οποία αναφέρεται στην έντυπη έκδοσή της η γερμανική εφημερίδα Die Welt, από τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου εισήλθαν στην ΕΕ συνολικά 70.002 αλλοδαποί, εκ των οποίων οι 68.000 μπήκαν στην Ελλάδα, όπου και παραμένουν!
Πρόκειται για έναν αριθμό αυξημένο κατά 46% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι όταν είχαν καταφθάσει σε ευρωπαϊκό έδαφος 47.847 άνθρωποι.
Τους περισσότερους νεοαφιχθέντες από την Τουρκία φέρεται να καταγράφει η Ελλάδα με σχεδόν 68.000 παράνομους μετανάστες μουσουλμάνοι στην συντριπτική τους πλειοονοτητα ενώ ακολουθούν η Ιταλία με 1.803, η Βουλγαρία με 197 και η Κύπρος με 261.
Με άλλα λόγια η Βουλγαρία με τα μέτρα που έχει επιβάλει στα σύνορά της δέχθηκε ελάχιστο αριθμό αλλοδαπών, η ανύπαρκτη  Ελλάδα 68.000.
Ελάχιστοι οι Σύροι
Αξιοσημείωτο είναι, όπως επισημαίνει η Welt, ότι η συντριπτική πλειονότητα των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα δεν προέρχεται πλέον από τη Συρία (14%), αλλά από το Αφγανιστάν (30%). Ακολουθούν πολίτες από το Πακιστάν (9,5%), το Ιράκ (8%) και την Τουρκία (5%), αλλά και άλλες χώρες, όπως η Αλγερία, η Τυνησία, το Μαρόκο, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Κονγκό, το Σουδάν κ.ο.κ.
Όπως επισημαίνεται στην έκθεση, οι καταυλισμοί αλλοδαπών στα ελληνικά νησιά είναι ήδη υπερπλήρεις. Στους καταυλισμούς ζουν σήμερα πάνω από 40.000 άνθρωποι ενώ υπάρχουν υποδομές μόλις για 8.530.
Σύμφωνα με την Welt, «στο μεταξύ είναι ασαφές εάν η Τουρκία τηρεί ακόμη την προσφυγική συμφωνία που υπέγραψε με την ΕΕ τον Μάρτιο του 2016. Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΕ η ελληνική ακτοφυλακή ανέφερε προ ημερών στις Βρυξέλλες ότι σε πολυάριθμες περιπτώσεις η Τουρκία αρνείται πλέον εδώ και εβδομάδες τη συνεργασία.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν περιστατικά όπου ενώ η τουρκική ακτοφυλακή έχει ενημερωθεί εγκαίρως από τους Έλληνες για πλοιάρια αλλοδαπών, δεν παρενέβη, επιτρέποντας έτσι να περάσουν στην ελληνική επικράτεια.